Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nisi pomjesao Groficu Pamy i pamelu wildAko si bio kod Pamele i bar malo popricao onda znaš da je Pamelina najveca ljubav kockanje, a vidis moj nadimak ovde
Tako da sam s njom u top odnosu i samo nju zovem kad dođem. Mijenjala je par puta broj zbog nekih utuža pa mi je dala privatni. Nje nema na oglasima, samo preko preporuke. Idem iduci tjedan do nje. Od svake cu podijelit broj osim njen...
Je su joj dragi slot aparati![]()
Cuj "Nocni bravar"...Ocean 11 jbt...svaka cast za nick,treba se sjetit tako necegI ja sam se javio na poruke odvratna odma psuje od do redom…..
De ne lazi,znam Hareta.On bi ti uzeo petobanku I jedini info koji bi dobio je da si blokiran...Za 50 KM mi je dao sve info. Svak ima svoju cijenu.
Hahahahaha legendoooDe ne lazi,znam Hareta.On bi ti uzeo petobanku I jedini info koji bi dobio je da si blokiran...![]()
Za par recenica uzeo 50 KM...nikad lakse zaradjen novac...ne budi glup...De ne lazi,znam Hareta.On bi ti uzeo petobanku I jedini info koji bi dobio je da si blokiran...![]()
Nema razloga to da radi...ja mu dam par stoja onako..smisli nesto inteligentnije I ne budi naporan..recenzije I to..forumZa par recenica uzeo 50 KM...nikad lakse zaradjen novac...ne budi glup...
Topli brat je ljubomoran na nasu ljubavHahahahaha legendooo
Nemoj vrijedjati,ne mene,bilo koga.Uzmi apaurin,lexilium,sta god...smiris se I pises.Inace nije dobroKo vas provocira dan vas jebo, po citav dan serete o glupostima koje veze sa temom nemaju i onda se degenerici poput tebe i slicnih pitaju sto je tema pala kurcu za usi.
Jbg sad samo oral nije u ponudi pravi se holivudski osmjehEvo recenzija...Amra EGE Tuzla...nisam bio...ali je cura zgodna,macka,na mjestu...raja ....eto...lp![]()
Moram I ja ubrzo,mislim I poslije toga nema orala svejedno .....Jbg sad samo oral nije u ponudi pravi se holivudski osmjeh![]()
Strpi se 10danaMoram I ja ubrzo,mislim I poslije toga nema orala svejedno .....![]()
I onda kaze prevarila ga za lovu.Moram I ja ubrzo,mislim I poslije toga nema orala svejedno .....![]()
Hare je moja ljubav...od sad,pa nadalje,I ubuduce...svaler nisam...Druga stvar..niko nema tako lijepe smedje oci kao onI onda kaze prevarila ga za lovu.
Dusu ti treba uzeti svalercino!
A gdje ces ti?
Sjedi tu i ne mrdaj!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|