BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Druze ti i ovi slicni jel ovo forum da vi ovdje olaksavate svoje srce, fakat ne vjerujem sta citam ??? Idite mami plakat ili ženi , samim tim sto se zaljubite u kurvu i sto joj dijelite neke pare ili slicno tako za psihijatra ste , kurva je KURVA i uvijek ce bit i ne opterecujte ovdje ljude s vasim slomljenim srcem nikog to ne zanima, puca mi kurac sto te kurva izjebala debilu nista boljr nisi ni zasluzio, jel ovo moguce ...
I ti imas popust da mi izdrkas kurac i odjebes 😎
Okupaj se prije no sto dodzes..

Mozda sam te blokirala jer ti je sigurno bio los pristup...Svako ko pise gliposti nemam se vremena baviti njim!
Ne uopste nije bio los pristup nista ti lose nisam ni napisao niti rekao.Druga stvar da si me blokirala nebi onda mogla procitati poruku koju posaljem.Ako je tebi ova recenica los pristup onda neznam sta tebi nije los pristup.A napisao sam u poruci kada si u bl nista drugo lp

Znas sta mi je isto bilo jako...Kad sam vidio tj sreo ovog jebaca iz viteza ili varesa tako neka vukojebina nznm...lik pravo lici na Goluma iz gospodara prstenova...Pa onaj glavati crnogorac...jbo majku ja mislio onaj kale gospodar vremena hahahah
Koji si ti luzer...udario si na nejako žensko...femicid zesci....glumis mangupa po forumu...nadji kralju nekog ravnog sebi ako si frajer...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh