BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Imas popust da mi izdrkas kurac i odjebes u skokovima
Stvarno se nadam da ces se izvuci iz ovoga, ali cini mi se da imas teze psihicke probleme koji te ne vode nicem lijepom. Ako imas muda, daj nekome iz svog okruzenja da procita sto pises i kako se ponasas. Ako nije sjeban kao ti, reci ce ti da imas gadne probleme u glavi. 9 profila?????

Pusim bez kondoma
Crnka 🖤
Drug pa bolje je da se "prangijaju" s penzionerima npr...jer ako je visok,plav I zgodan mozda se I zaljubi u njega...a ovi penzici s kondomom ili bez imaju corker samo,a cak I da se zaljube u njih velikecsu sanse da ih mi necemo morat liferovat vec ce se majka priroda postarat za prekid veze.Nek pusi bez....On svakako u tim godinama nema vise osjecaja...🤣

Druze ti i ovi slicni jel ovo forum da vi ovdje olaksavate svoje srce, fakat ne vjerujem sta citam ??? Idite mami plakat ili ženi , samim tim sto se zaljubite u kurvu i sto joj dijelite neke pare ili slicno tako za psihijatra ste , kurva je KURVA i uvijek ce bit i ne opterecujte ovdje ljude s vasim slomljenim srcem nikog to ne zanima, puca mi kurac sto te kurva izjebala debilu nista boljr nisi ni zasluzio, jel ovo moguce ...
I ti imas popust da mi izdrkas kurac i odjebes 😎
Okupaj se prije no sto dodzes..

Mozda sam te blokirala jer ti je sigurno bio los pristup...Svako ko pise gliposti nemam se vremena baviti njim!
Ne uopste nije bio los pristup nista ti lose nisam ni napisao niti rekao.Druga stvar da si me blokirala nebi onda mogla procitati poruku koju posaljem.Ako je tebi ova recenica los pristup onda neznam sta tebi nije los pristup.A napisao sam u poruci kada si u bl nista drugo lp

Nemojte biti debili, platite, obavite posao i kraj.
Ne treba da vas zanima ko je, kako se zove, te price mi smo dobri, gotivimo se, volimo se i slicno su budalastina.
Kurve su osobe koje nepostuju sebe niti svoje najblize. Sa njima se nemoze biti u ljubavi, cak ni prijatelji
To da se cujete vi privatno dopisujete i ostalo ne ide
Za ljubav se traze prave zene kurve to nisu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh