Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi ti bio u kozi koliko si nisko pao, kurva te izjebala umjesto da ti nju izjebesI ti imas popust da mi izdrkas kurac i odjebes
Okupaj se prije no sto dodzes..
Ja i dalje jebem a ti trazi broj na forumuNe bi ti bio u kozi koliko si nisko pao, kurva te izjebala umjesto da ti nju izjebes![]()
Imaš @AnnyIma li ijedna u ovom jebenom Mostaru da radi? Dao bi 100KM za 10min druzenja. Samo da se ispraznim. Grada i govana.
Ne uopste nije bio los pristup nista ti lose nisam ni napisao niti rekao.Druga stvar da si me blokirala nebi onda mogla procitati poruku koju posaljem.Ako je tebi ova recenica los pristup onda neznam sta tebi nije los pristup.A napisao sam u poruci kada si u bl nista drugo lpMozda sam te blokirala jer ti je sigurno bio los pristup...Svako ko pise gliposti nemam se vremena baviti njim!
Moze par slika da vidimo isplati li se dociI ti imas popust da mi izdrkas kurac i odjebes
Okupaj se prije no sto dodzes..
Hajde kralju objavi sliku svoje ćune..i u tebe mali miškoCim povecam sise![]()
A jok...ne valja kad se objese...Cim povecam sise
Lud jesam ali toliko opicen nisam..Hajde kralju objavi sliku svoje ćune..i u tebe mali miško
Odbi dva metra od mene...ne gotivim tetkiceHajde kralju objavi sliku svoje ćune..i u tebe mali miško
Taman u ruku da stanuA zato i jesu male nikad ne odmaraju..![]()
sve sto je im'o od oruzja, to su srce, ruke i lopata...Ubile se za ove gradjevinske radnike sto im je lopata po cijeli dan u ruci..Pa moje sise i ne primjete u rukama![]()
Znas sta mi je isto bilo jako...Kad sam vidio tj sreo ovog jebaca iz viteza ili varesa tako neka vukojebina nznm...lik pravo lici na Goluma iz gospodara prstenova...Pa onaj glavati crnogorac...jbo majku ja mislio onaj kale gospodar vremena hahahahUdjes ko bijelac jarane..a izlazis ko crnac...I to Jamajcanin
Koji si ti luzer...udario si na nejako žensko...femicid zesci....glumis mangupa po forumu...nadji kralju nekog ravnog sebi ako si frajer...Znas sta mi je isto bilo jako...Kad sam vidio tj sreo ovog jebaca iz viteza ili varesa tako neka vukojebina nznm...lik pravo lici na Goluma iz gospodara prstenova...Pa onaj glavati crnogorac...jbo majku ja mislio onaj kale gospodar vremena hahahah
Ovom je davno puko zupčasti.Stvarno se nadam da ces se izvuci iz ovoga, ali cini mi se da imas teze psihicke probleme koji te ne vode nicem lijepom. Ako imas muda, daj nekome iz svog okruzenja da procita sto pises i kako se ponasas. Ako nije sjeban kao ti, reci ce ti da imas gadne probleme u glavi. 9 profila?????
Evo hajde ti i ovaj sejo boj goran..ispusite mi kurac obojicaKoji si ti luzer...udario si na nejako žensko...femicid zesci....glumis mangupa po forumu...nadji kralju nekog ravnog sebi ako si frajer...
I za onu sliku sto si trazio.. znas onu dobru staru...Moj je kurac veci od tebe..Koji si ti luzer...udario si na nejako žensko...femicid zesci....glumis mangupa po forumu...nadji kralju nekog ravnog sebi ako si frajer...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|