slowmotion
New member
Pozz,jel zna tko koji hotel u Sarajevu ima provjerenu ponudu dama u svojim sobama..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oj konjaaaaaa alaše dragi..Znaš da sam u treningu, sve sami mišići. 40 godina a realno izgledam kao da imam 30. Tako da vidimo se mi u starMo ponovo![]()
Ima dm za ovakve poruke...najbolje sad da se dopisujete direktno na forumu, a da mi citamo@Night24 Bebo volim te previše, moja si prepička![]()
Brt zvucis kao da drkas i pises u isto vrijeme, bar u poslednjih par poruka......@Night24 Bebo volim te previše, moja si prepička![]()
Vila LicinaPozz,jel zna tko koji hotel u Sarajevu ima provjerenu ponudu dama u svojim sobama..
Znaci zijanila se nevinost..Prošle sedmice bio kod urologa da prekontrolišem prostatu, evo i danas osjetim prst u čmaru.
Tako da ne žalite pare za one koje rade anal. Ne bih ga ni ja radio za male pare na njihovom mjestu.![]()
Banja Luka dolazim 07.03 - 08.03 (samo ta dva dana) do tad sam u Sarajevu (tacnije od 19.02)
Mostar najavicu!
Mozda ubrzo i Bijeljina i to cu najaviti!
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
Za momka čvrsta, nema straha od prsta...Prošle sedmice bio kod urologa da prekontrolišem prostatu, evo i danas osjetim prst u čmaru.
Tako da ne žalite pare za one koje rade anal. Ne bih ga ni ja radio za male pare na njihovom mjestu.![]()
Hajde da se volimo...oteo mi Ajvan ivan anu hahahahah
Baaa hahahah aaa hahahah ajd ti meni iskreno al ono iskreno reci volis li ti picku..Ona je trenutno moja najviše, gotivim ja nju i gotivi ona mene..Pravim joj gotivu najbolju..
A mojne mi i Sofiju otimati....ajjjjj djecoooo djecoooo oooo djecoo hoce ivek da mi otme i SofijuOna je trenutno moja najviše, gotivim ja nju i gotivi ona mene..Pravim joj gotivu najbolju..
Gdje to? Koliko znam vadi se krv da bi se izvrsila pretraga za te stvari.Prošle sedmice bio kod urologa da prekontrolišem prostatu, evo i danas osjetim prst u čmaru.
E tu sam te ceko Šabane moj...Pitaj Crnku koliko ja pičku volim, kad je počnem lizati od pupka do šupka to joj je zagrijava nekih 40minuta, ide posle toga 30 minuta poza 69, 15 minuta njenog solo pušinga i nakon toga sex 1h. U obje rupe jebem. Eto koliko pičku volim.
Toliko dobro jebem i toliko ona uživa da me uvijek ostavi duže 1h nego što joj platim. Volim te prepičko moja @Night24
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|