BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nisam 2 dana ulazio na forum…
300 poruka, kontam upale neke top nove cure
Kad ono kurčina…
Crnka “opet” izvrnula istog levata za lovu
Ovo me neodoljivo podsjeca na pricu kad je Seju Brajlovica rodjak 2 x izvrno za pare
Gledati od 5:25

Crnka svaka cast, iduci put imas od mene 50 KM baksisa samo zato sto znas kako prevariti levate

Kad ono kurčina…
Ovo me neodoljivo podsjeca na pricu kad je Seju Brajlovica rodjak 2 x izvrno za pare

Crnka svaka cast, iduci put imas od mene 50 KM baksisa samo zato sto znas kako prevariti levate
Vidi....sve se vrati u zivotu..lika razumijem 100 posto..njima na dusu sto su lopovi,a to nije pohvalno...druga stvar,ako nastavite srat,a ja pocnem...nece se dobro zavrsiiti

Samo laganini...nemojte me vuci za jezik...ako mislite da ste pametni niste..pitaj trebu koja pored ima trojicu mimo musterija ko je taj

Znas sta mi je isto bilo jako...Kad sam vidio tj sreo ovog jebaca iz viteza ili varesa tako neka vukojebina nznm...lik pravo lici na Goluma iz gospodara prstenova...Pa onaj glavati crnogorac...jbo majku ja mislio onaj kale gospodar vremena hahahah
Ma jebi ih sviju...ne pisi vise.Nek zivi svoj zivot,bolje ti je bez nje.Treba imati bas jaku kiselinu da po tebi raznorazni "gude" po cijeli dan I da se jos pravis normalnim clanom drustva.Blam je to,shvati I zaboravi...od osvete nemas nista.Smiju ti se sa 55 raznih profila koje cine 4 osobe

Nista cudno sto te nogirala, nema nista muško u tebi. Ovako anonimno prozivati djevojku i vrijeđati članove foruma može samo obični pizdek što izgleda jesi. Na početku si mi izgledao kao naivni zaljubljeni neiskusni dečko kojem treba netko da mu kaže da se mani gluposti i da zaboravi, sad vidim da si psiho šupak bez samopoštovanja. Želim ti da dođeš na sebe što prije, al vidim da to neće ići baš lagano...
Gej parada jos uvijek nije pocela..
Mrs pederu
Naserem ti se u usta

50
Kad ono kurčina…

50 km hahaha...e jebat ce vas ovaj levat al uzivo presli ste granice...budite mi pozdravljeni i dobro se cuvajte

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh