BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Taj baksis mi u kafani ostavimo,a ne za guznju 🤣🤣🤣
Ma moroni samo me bzvz smaraju..

Ja im lijepo kazem da popuste..da ne smaramo vise..oni nastave..
Ja sam pricu sa crnom zavrsio i gotovo..do nje je hoce li vratiti pare od salona..njoj na obraz..
Moj broj ima moze se javiti..Nek joj je sretno..
Napravit cu joj ja profil ako hoce samo u daljoj prici bez mene..

Zavrsi I ne pisi...evo meni jebaci pisu nemoj javno pisat...ne mijesaj mene...dosad se sesti javio kojeg su oplele jbt...no sikiriki...da sam htjeo sam bih ih sve redom unakazio...prostitucija je nelegalna radnja...prevara takodjer....ako su mogli Dodu sjebat mogu I vas..ali necu...opusteno.Do vas je,ako nastavite srat hocu 😁

Zavrsi I ne pisi...evo meni jebaci pisu nemoj javno pisat...ne mijesaj mene...dosad se sesti javio kojeg su oplele jbt...no sikiriki...da sam htjeo sam bih ih sve redom unakazio...prostitucija je nelegalna radnja...prevara takodjer....ako su mogli Dodu sjebat mogu I vas..ali necu...opusteno.Do vas je,ako nastavite srat hocu 😁
Ma ja necu dalje i odjavit cu se s ovog sranja ne treba mi ovo vise...vratio sam brojeve i meni dovoljno...zao mi je sto se ovako zavrsilo ali i znalo se da ce...a jebo njih varaju zene umjesto djeci svojoj da posvete paznju ovako ce ostati bez bracnog partnera haha

Ma ja necu dalje i odjavit cu se s ovog sranja ne treba mi ovo vise...vratio sam brojeve i meni dovoljno...zao mi je sto se ovako zavrsilo ali i znalo se da ce...a jebo njih varaju zene umjesto djeci svojoj da posvete paznju ovako ce ostati bez bracnog partnera haha
Ma naravno..nego kakve brojeve si vratio..sve to bolan izbrisi..nije ovo za nas

Ovom je davno puko zupčasti.
Ovom je davno puko zupčasti.

Evo hajde ti i ovaj sejo boj goran..ispusite mi kurac obojica
Nema popusta dzaba glumiite finocu..
Evo imate popust kod mene da mi i vas dvojica izdrkate i odjebete
Druže ti si stvarno teže poremećen. Sigurno ti je ona prva skinula mrak pa si odlijepio za njom. Da imaš para kako se hvališ imao bi i pičke a ne da ovdje se prosipaš ko zadnja budala na ovom svijetu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh