Neiskusan1991
Well-known member
Nisi ovoliko ni Crystal gotivio Ivane@Night24 volim te Crna moja jedva čekam opet da dođeš u Mostar, da se mazimo i izležavamo po cijeli dan![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ovoliko ni Crystal gotivio Ivane@Night24 volim te Crna moja jedva čekam opet da dođeš u Mostar, da se mazimo i izležavamo po cijeli dan![]()
Radi ona i grupno@Neiskusan1991 hajde sad sljedeći mjesec kad budu penzije oko 5-og ako bude dolazila Crnka u Mostar da probamo organizovati 2on1 sa Crnkom, zna nas obadvojicu još je tebi i junfu uzela pa možda pristane sa nama 2on1. Pitaćemo je i ja i ti. Pisaću ti privatno sad kad završim sa treningom.
Traži xbonZna li neko ovu iz Mostara na fb se zove Ivancica Iva
hahahahahahshsA jel?
Eto mi trazimo ovde djevojke da nam posade kukuruz![]()
Bravo!Banja Luka dolazim 07.03 - 08.03 (samo ta dva dana) do tad sam u Sarajevu (tacnije od 19.02)
Mostar najavicu!
Mozda ubrzo i Bijeljina i to cu najaviti!
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
Nije to vidjelo milfa. Nego žena kojoj je penzija malo.Jel bio neko kod ove Milf iz Zepca.
Oj konjaaaaaa alaše dragi..Znaš da sam u treningu, sve sami mišići. 40 godina a realno izgledam kao da imam 30. Tako da vidimo se mi u starMo ponovo![]()
Ima dm za ovakve poruke...najbolje sad da se dopisujete direktno na forumu, a da mi citamo@Night24 Bebo volim te previše, moja si prepička![]()
Brt zvucis kao da drkas i pises u isto vrijeme, bar u poslednjih par poruka......@Night24 Bebo volim te previše, moja si prepička![]()
Vila LicinaPozz,jel zna tko koji hotel u Sarajevu ima provjerenu ponudu dama u svojim sobama..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|