Bolje sacekaj jos par sati da mraz ufati da navlazi oluk pa ga u njega zabi, pametnije je nego tu budalu karatiDali je ovo Maria Poljak u Sarajevu
Jel bio tko kod nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje sacekaj jos par sati da mraz ufati da navlazi oluk pa ga u njega zabi, pametnije je nego tu budalu karatiDali je ovo Maria Poljak u Sarajevu
Jel bio tko kod nje
Stvarno???Bolje sacekaj jos par sati da mraz ufati da navlazi oluk pa ga u njega zabi, pametnije je nego tu budalu karati
Najbolje 5000 za jedan sex.Nema ovaj forum i jest za one sto traze po 100km da jebu malo ih je ovde kako treba kako ce bit za vas nije niko lud
ili 50km iako za tebe platicu ti jaNajbolje 5000 za jedan sex.
A jel?Trazim damu lijepu zgodnu za sex plaćam
Nemoj preskakati poljoprivredne kulture, kukuruzu je vrijeme u svibnju, sad je vrijeme za luk saditiA jel?
Eto mi trazimo ovde djevojke da nam posade kukuruz![]()
Možeš li poslati broj u pp?Nije zato sto taj broj vise ne koristim
Zar se moze u Mostaru po kamenu ista saditiNemoj preskakati poljoprivredne kulture, kukuruzu je vrijeme u svibnju, sad je vrijeme za luk saditi![]()
Hoces odmah ili sad..Toliko mi je sjeo sex s tobom još jedan dolazak u Mostar i zaljubljen sam u tebe![]()
Kupi auto pa se provozaj po BiH..Da nisi ti onaj pacenik sto je mislio da u istocnom mostaru zive svemirci..Jebeno je zivjeti u zabludi da si u HrvatskojToliko mi je sjeo sex s tobom još jedan dolazak u Mostar i zaljubljen sam u tebe![]()
Može na GorancimaZar se moze u Mostaru po kamenu ista saditi
Ja mislim da je lažnjakKo je ova u Mostaru zove se na fb Ivancica Iva zna li ko sta o njoj je li iko bio
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|