BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Sad ozbiljno fakat...nemoj je vise vrijedjati...ovo je stoti put kako ste se posvadjali pa pomirili...Ima tu nesto bgm...cak sam poceo misliti da te ne levati vec na neki bolestan nacin voli.Ne mozete vi jedno bez drugog u to sam siguran
Poslije jucerasnjeg dana vise nikad...njen psihickoograniceni bolesni momak Elki ne zeli da je vidi..I pare ako bude htjela vratiti nek posalje po nekome samo da je ne gledam..povratio bih po njoj

Nemojte se svađati i nervirati, već uživajte u životu. Nađimo normalne žene i bit će nam svima mnogo lakše. Ima li neko broj neke koliko toliko korektne djevojke ili žene sa kojom se može dogovoriti viđanje na duži period?

Ako neko ima broj od takve, častim ga
Ti bi da se ne skidas sa nje ...na kulturan nacin 😂

Otjerala ih crna sa popustom hahaha
Bzv ce te opet banovat..volitee se sta god pricali jedno o drugome...ovo tvoje cak nisu ni uvrede vec sto onaj kaze sarkazam,ali ne na podmukao nacin poput "Obrisao znoj duksom svojim".Eto mene poslusaj I prekini,znam da je volis,znas da ja to najbolje znam.Ne idi drugima I cekaj je...tvoj drug...a sad obojica pustamo druge da piau.Zauzimamo prostor curama.Pozdrav 🙂

Bzv ce te opet banovat..volitee se sta god pricali jedno o drugome...ovo tvoje cak nisu ni uvrede vec sto onaj kaze sarkazam,ali ne na podmukao nacin poput "Obrisao znoj duksom svojim".Eto mene poslusaj I prekini,znam da je volis,znas da ja to najbolje znam.Ne idi drugima I cekaj je...tvoj drug...a sad obojica pustamo druge da piau.Zauzimamo prostor curama.Pozdrav 🙂
No sikirli imam 9 profila i cekam bijednicu da se prijavi da je prijavljujem i brisem je..i svakoga ko joj oglas objavi..

No sikirli imam 9 profila i cekam bijednicu da se prijavi da je prijavljujem i brisem je..i svakoga ko joj oglas objavi..
E pa sad je mozda i jasnije zasto se makla od tebe. Momče, otišao si u kurac žešće, vrijeme je za promjene. Nastaviš li ovim putem malog uvrijeđenog šupka, sjebat ces se. Trgni se i makni od ovog sranja, nije ovo za tebe, previse si labilan. Sve si krivo shvatio, ovo je mjesto gdje ljudi dolaze zbog kurvi i provoda s njima, a ne nesretnih ljubavnih priča.

E pa sad je mozda i jasnije zasto se makla od tebe. Momče, otišao si u kurac žešće, vrijeme je za promjene. Nastaviš li ovim putem malog uvrijeđenog šupka, sjebat ces se. Trgni se i makni od ovog sranja, nije ovo za tebe, previse si labilan. Sve si krivo shvatio, ovo je mjesto gdje ljudi dolaze zbog kurvi i provoda s njima, a ne nesretnih ljubavnih priča.
Imas popust da mi izdrkas kurac i odjebes u skokovima

Druze ti i ovi slicni jel ovo forum da vi ovdje olaksavate svoje srce, fakat ne vjerujem sta citam ??? Idite mami plakat ili ženi , samim tim sto se zaljubite u kurvu i sto joj dijelite neke pare ili slicno tako za psihijatra ste , kurva je KURVA i uvijek ce bit i ne opterecujte ovdje ljude s vasim slomljenim srcem nikog to ne zanima, puca mi kurac sto te kurva izjebala debilu nista boljr nisi ni zasluzio, jel ovo moguce ...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh