BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ja smatram isto da je Crystal jedna od boljih pički koja je ordinirala po BiH šteta što joj ga nisam umočio tad su me leđa boljela i nikako nisam mogao jebavati.
Jesi li jebo ijednu pičku da je bila bolja od Crystal uslugom i izgledom.
Znam potamamio si dosta pičoka u ovo skorije vrijeme.
Nisam iskreno, tj. bila je jedna Brazilka bolja fizički, ali ne priča Engleski, ali sam i sa njom popio pivu prije akcije haha

Sad sam gledao. Top ta Crystal
Kolko ie koštala
I moja najbolja je bila također jedna bugarka
Čak bolja od ove
Al ti zavidim
Tada je bila, tj. u trećem mjesecu lani 100e pola sata, ali si imao raznih doplata, za još jedno svršavanje, pa za anal, za svršavanje u usta, ali je stvarno bila top ženska, od izgleda do pristupa, žao mi je što ne dolazi više u BiH, ali je sama pisala da sad radi samo Beograd i cijena je 350e, pa na više, sad je i anal uključen, realno i da dođe zar misliš da bi imala klijenata po toj cijeni, kad ovdje pitaju ima li kakva romkinja za 50KM

Tada je bila, tj. u trećem mjesecu lani 100e pola sata, ali si imao raznih doplata, za još jedno svršavanje, pa za anal, za svršavanje u usta, ali je stvarno bila top ženska, od izgleda do pristupa, žao mi je što ne dolazi više u BiH, ali je sama pisala da sad radi samo Beograd i cijena je 350e, pa na više, sad je i anal uključen, realno i da dođe zar misliš da bi imala klijenata po toj cijeni, kad ovdje pitaju ima li kakva romkinja za 50KM
Čast izuzecima al ovim našima nikako dokazat koliko je pristup važan, često i vazniji od izgleda. Ponašaju se nadrkano, koda si joj ti kriv za neke stvari u životu. Jedva čeka da te istjera i zalupi ti vrata. Takva je bila i ona Sunita Hindic. Kod takvih se vise ne vratim a gdje je pristuo dobar uvijek se vratim i.ima preporuku. Evo.šta ih npr košta ako nema termin nakon tebe da sjedne malo, popije pice i porazgovara? Ništa.
Ili nazoves upitaš, samo izbrblja pola sata 100, sat 200 i poklopi. Katastrofa

Vidi njen ofans svaki dan proda 100 pretplata po 10$ to je 1000$ dnevno od pretplata, plus ide prodaja filmova, custom videa, video poziva. Na mjesečnom nivou to izadje preko 30 hiljada dolara, tako da ne možeš očekivati da dolazi bilo gdje i da se jebe za 150 maraka. Mada i njena cijena u BiH nikad nije bila ispod 170€ 1h. Jednostavno lujkica je pičku unovčila i neka je, jer Julija je zaslužila svojih 5 minuta slave.

Slažem se , zaslužila je naravno , dobra cura nek sad uzima po 500 e za 1 sat , drago mi je .

Čast izuzecima al ovim našima nikako dokazat koliko je pristup važan, često i vazniji od izgleda. Ponašaju se nadrkano, koda si joj ti kriv za neke stvari u životu. Jedva čeka da te istjera i zalupi ti vrata. Takva je bila i ona Sunita Hindic. Kod takvih se vise ne vratim a gdje je pristuo dobar uvijek se vratim i.ima preporuku. Evo.šta ih npr košta ako nema termin nakon tebe da sjedne malo, popije pice i porazgovara? Ništa.
Ili nazoves upitaš, samo izbrblja pola sata 100, sat 200 i poklopi. Katastrofa
Naravno, ako je pristup dobar, nije mi žao počastit dodatno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh