Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jarane sve je to ona Selma sa MiljackeJe li iko bio kod azre sa ege?
Sto si nervozan brate..Okej sve stoji
Ali koja je tvoja uloga sada?
PiAr za prostitutke ili?
Držiš moralne pridike za djevojke koje se je*u za novce ne birajući ko ce ih jahat
ElmaMa jarane sve je to ona Selma sa Miljacke
A vidiSto si nervozan brate..
Mislim da ipak neke i biraju..
Ja naletim pokupim viska para i mirna BiH
Hahah
Kako god taj akrep je
Ma i ovako ja ganjam duznike a zamisli sta bi se naroda zaduzilo za picku..Kad bude plata haha
Najbolje otvoriš teku
Ma ne tebra..A vidi
Šta želiš reci
Da ovdje neki nemaju para?
Pa kao sebe uzvisi tako što ćeš druge da ponizis...
Ma birale su neke nekada.
A ove na forumu sada i te bas koje DIZES NA PIJEDASTAL je pregazio Mostar Banjaluka Sarajevo ko htio i stigao i je*ao je.
Daleko od nervoze.
Vec sam realan.
DRUZE MILION RECENZIJASelma pelma elma ime nebitno, je li valja, prevara? Je li prijatna? Itd…
A virujem da ima tog fetiša i budalaMa i ovako ja ganjam duznike a zamisli sta bi se naroda zaduzilo za picku..
Sve u svemu pala kurcu za usi..DRUZE MILION RECENZIJA
GROB NEOPJEVAN
45 GOD
SILIKON USNE PUKAO FILER
POZURUJE TE
Radi već 15godina.
Ne vrijedi više od 50km
Još prije cc 10god i uvijek pijanaSve u svemu pala kurcu za usi..
E sad zamisli jednu Ramajanu pored nje hahhahahahah i onda neko trazi da plati uslugu isto i kod jedne i kod druge..pa ne ide jbm ga..Još prije cc 10god i uvijek pijana
Ne ide zaistaE sad zamisli jednu Ramajanu pored nje hahhahahahah i onda neko trazi da plati uslugu isto i kod jedne i kod druge..pa ne ide jbm ga..
Neki dan ovdje traže broj od nekog transvestita da ga jebe. Ljudi bukvalno više ne biraju, daj šta daš, samo nek je rupa.Ma ne tebra..To ona odlucuje..Ja s njom nisam samo zbog sexa to svi znaju..
Ali citam i nevjerujem sta citam hoce ljudi u pola sata pet svrsavanja..Ja jednom svrsim drugi put samo patnja koja bi trajala satima dok bih svrsio..al helem n...
Nekoliko djevojaka mi je pokazalo sta musterije sve traze..pa brate nemozes da vjerujes kakvih pacenika i pacijenata ima..
Ima cak raje pitaju za sex pa da plate kad plata bude i tako to..
Fetisari su najjaci..al necu dalje..
Samo da kazem dobro pa i jedna radi u ovoj napacenoj drzavi..Ne bih im bio u kozi..
#Elki
Nije vam ni rezervacija garant da će vam dotična otvoriti vrata. Zato se toplo obucite i budite spremni na duuuuuugo čekanje ako uopšte i dočekate svoj red.Banjalucani vidimo se sutra,rezervisite termine za sutra(petak) i subotu na vrijeme
#Sofija
HAhahaha akrap. A je.me nasmijaKako god taj akrep je
Nejebica u drzavi opasna, osim sto nas politicari jebu. Mogu misliti kako je tek raji koja zivi u manjim BH gradovima...Neki dan ovdje traže broj od nekog transvestita da ga jebe. Ljudi bukvalno više ne biraju, daj šta daš, samo nek je rupa.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|