Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O kom oglasu se radi?Recenzija ove kineske agencije (b luka) :
Na oglasu djevojka iz brazila,,
Debela kineskinja otvara vrata,,
A stan smrdi na indijski curry
Obrisan već, nešto liza luza pm...O kom oglasu se radi?
Pomislio sam da je ovaj oglas https://cityoflove.com/profile/720087/679327Obrisan već, nešto liza luza pm...
Izbjegavati azijske brojeve kao i ruske.Recenzija ove kineske agencije (b luka) :
Na oglasu djevojka iz brazila,,
Debela kineskinja otvara vrata,,
A stan smrdi na indijski curry
Jest da tebe neko ne nalema,ne isamara vec te baci u kontejner,nemas para voz,sta ima da prozivas koga tu,nemas para ima ko ce dat,a i ko ce pisat da nekog isamaras de mi jednog takvog kao tebe uzivoPuno su sebi dale za pravo ove strankinje sa objavljivanjem drugih cura a pred vratima neki treci gabor. A pogotovo ove nase domace kurve sto nabijaju 100-150 eura, a gaborke prljave i smrdljive ne vrijede feninga kakve su jadne i ocajne. Jebu se ko buranija.
Dok je debilcina koji to kesiraju, bit ce ovakvih tarifa i bezobrazluka.
Treba malo poceti samarati pred vratima, samo kazem.
Elma Karic, otoka+38763595853 jel bio neko, jel poznat broj kome?
Pare nisu problem kad djevojka valja. Za tebe babo na dandari nemam dinara, operi se doleJest da tebe neko ne nalema,ne isamara vec te baci u kontejner,nemas para voz,sta ima da prozivas koga tu,nemas para ima ko ce dat,a i ko ce pisat da nekog isamaras de mi jednog takvog kao tebe uzivo
Ajd slab si kalibar to vise nije u modi 45 su u modi slabo pucas fijuPare nisu problem kad djevojka valja. Za tebe babo na dandari nemam dinara, operi se dole
Pa momcino ako ti je skupo nemoras ici...a pretiti curama da ces samarati pred vratima....pa to je van svake pameti...ljudino ovo nije forum za ,,,borilacke vjestine,,,pogresio si...pa kako te nije sramota da nekom pretis ko te nije nicim izazvao...isprovocirao...ti imas psiholoski problem iz detinjstva...leci...se dok nije bolest preuzela...organizam..moj ti je savetPuno su sebi dale za pravo ove strankinje sa objavljivanjem drugih cura a pred vratima neki treci gabor. A pogotovo ove nase domace kurve sto nabijaju 100-150 eura, a gaborke prljave i smrdljive ne vrijede feninga kakve su jadne i ocajne. Jebu se ko buranija.
Dok je debilcina koji to kesiraju, bit ce ovakvih tarifa i bezobrazluka.
Treba malo poceti samarati pred vratima, samo kazem.
Jbg meni su davali posle 1 ja isla u bankuPitanje za prodavačice ljubavi primate stare KM ili moram u banku
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|