BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jebo majku, javim se na oglas na ege, slike tamo nema dalje, ja došao kad kineskinja veze nema sa onim što mi je slala hahah i ovaj ege je postao nepouzdan...na kraju ostanem s njom i pozitivno se iznenadim kako treba odradi posao,od pušenja do seksa, samo su slabi s higijenom mater jebali kinesku

Drug reko sam ti ja davno u jednom komentaru doce to na kraju sve na svoje,znas kako mi je drago zbog vas dvoje. Znam koliko je volis, vidim i osjetim da si dobar covjek iako se ne poznajemo nikad se nismo ni vidjeli tu smo negdje generacijski ja sam stariji par godina. Da ti odmah kazem ne navijam za Zelju ali ni za Sarajevo osim kad je gradski derbi onda su mi simpatije na strani PLAVI. Ali zato imam dosta raje koji su najvatreniji MANIJACI sigurno i poznaješ neke od njih ,jer ne propuštaju nijednu tekmu Zelje ,ali necemo sad o imenima to nekad drugi put ako bude prilike da sjednemo popijemo piće upoznamo se.Sad samo pametno najbitnije da izgradite povjerenje da ne lazete jedno drugo sve uz zajednički dogovor i cuvaj je ko oci u glavi.jer vama je sudjeno da budete zajedno. Sve najbolje drug od ❤️ živio i zdrav mi bio.
jebem ti boga šta ja čitam

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh