Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brate vjeruj miDruže plakat ćeš opet za 10 dana na forumu, pas bio ko slagao, nikad se opametit
Dobio ono najvažnije njen osmijeh i zagrljaj brateeJesi li dobio to novo u ponudi sto je nudila pa si sad sav happy?
Uplate meni hahahIduće sedmice trojku rade Sofija i Crnka.
Zakažite termin na vrijeme.
#ludakuca
NormalnoUplate meni hahah
Crnka i ja ne radimo odavno zajednoIduće sedmice trojku rade Sofija i Crnka.
Zakažite termin na vrijeme.
#ludakuca
Drug reko sam ti ja davno u jednom komentaru doce to na kraju sve na svoje,znas kako mi je drago zbog vas dvoje. Znam koliko je volis, vidim i osjetim da si dobar covjek iako se ne poznajemo nikad se nismo ni vidjeli tu smo negdje generacijski ja sam stariji par godina. Da ti odmah kazem ne navijam za Zelju ali ni za Sarajevo osim kad je gradski derbi onda su mi simpatije na strani PLAVI. Ali zato imam dosta raje koji su najvatreniji MANIJACI sigurno i poznaješ neke od njih ,jer ne propuštaju nijednu tekmu Zelje ,ali necemo sad o imenima to nekad drugi put ako bude prilike da sjednemo popijemo piće upoznamo se.Sad samo pametno najbitnije da izgradite povjerenje da ne lazete jedno drugo sve uz zajednički dogovor i cuvaj je ko oci u glavi.jer vama je sudjeno da budete zajedno. Sve najbolje drug od živio i zdrav mi bio.Sofija zna koliko ja volim Crnku..I nikad se više posvadjati necemo...Zivot cu za crnu svoju da dam Vjeruj da sam najsretniji čovjek na planeti sad
Njemu stvarno treba stručna pomoć ako nije neki balavac od 15,ne mogu da vjerujem da mu dajete podršku u ovomeDrug reko sam ti ja davno u jednom komentaru doce to na kraju sve na svoje,znas kako mi je drago zbog vas dvoje. Znam koliko je volis, vidim i osjetim da si dobar covjek iako se ne poznajemo nikad se nismo ni vidjeli tu smo negdje generacijski ja sam stariji par godina. Da ti odmah kazem ne navijam za Zelju ali ni za Sarajevo osim kad je gradski derbi onda su mi simpatije na strani PLAVI. Ali zato imam dosta raje koji su najvatreniji MANIJACI sigurno i poznaješ neke od njih ,jer ne propuštaju nijednu tekmu Zelje ,ali necemo sad o imenima to nekad drugi put ako bude prilike da sjednemo popijemo piće upoznamo se.Sad samo pametno najbitnije da izgradite povjerenje da ne lazete jedno drugo sve uz zajednički dogovor i cuvaj je ko oci u glavi.jer vama je sudjeno da budete zajedno. Sve najbolje drug od živio i zdrav mi bio.
Jooooj majmuna alahu dragi, kako vas nije sramota biti toliki konji ovdje da svi čitaju...jebem vas usta..Drug reko sam ti ja davno u jednom komentaru doce to na kraju sve na svoje,znas kako mi je drago zbog vas dvoje. Znam koliko je volis, vidim i osjetim da si dobar covjek iako se ne poznajemo nikad se nismo ni vidjeli tu smo negdje generacijski ja sam stariji par godina. Da ti odmah kazem ne navijam za Zelju ali ni za Sarajevo osim kad je gradski derbi onda su mi simpatije na strani PLAVI. Ali zato imam dosta raje koji su najvatreniji MANIJACI sigurno i poznaješ neke od njih ,jer ne propuštaju nijednu tekmu Zelje ,ali necemo sad o imenima to nekad drugi put ako bude prilike da sjednemo popijemo piće upoznamo se.Sad samo pametno najbitnije da izgradite povjerenje da ne lazete jedno drugo sve uz zajednički dogovor i cuvaj je ko oci u glavi.jer vama je sudjeno da budete zajedno. Sve najbolje drug od živio i zdrav mi bio.
Sad ćeš morati jer vam je isti frajer jbgCrnka i ja ne radimo odavno zajedno
Ne zbog Elkija nego iz privatnih razloga
Pustite covjeka na miru neka radi kako on misli da je najbolje za njega covjek zivi svoj zivotJooooj majmuna alahu dragi, kako vas nije sramota biti toliki konji ovdje da svi čitaju...jebem vas usta..
Uvijek se moze podvuci crta i krenuti iz početka niko ni od nas većine nije ZLATAN jebali bi muhu u letuJebem ti život da sa kurvama koje se jebe sa 100 ljudi gradi povjerenje
Ija sam nasjeo poslo kod prije tri godine 100 eura ne nasjedaj teMeni se jednom javila na Facebook, isto tako tražila da joj uplatim za prevoz 30 KM, slala mi je govornu poruku uvjeravanja, to je bilo u septembru 2022, i nakon toga me blokirala, ne nasijedaj.
To je ozbiljna ponuda 30 maraka unaprijed i glasovna poruka, mogao si jebat...ccccIja sam nasjeo poslo kod prije tri godine 100 eura ne nasjedaj te
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|