BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Romeo ako Te ove nisu izmuzle do kraja, tj ako imaš još 100 milja preko onih koje su kurave već izmuzle i ako poželiš Juliju drugu, tu sam. PS S tim što sam Ja Šekspirova Julija a ne od Romea, što će reći da je ta Julija blijeda kopija Mene. 😁🤭😉
Vi da imate iole ozbiljniju klijentelu, koji vam placaju cifre s kojim se grudvate ❄ ne bi visile i trazile meda na ovom forumu..
Ende 🖐😉

Romeo ako Te ove nisu izmuzle do kraja, tj ako imaš još 100 milja preko onih koje su kurave već izmuzle i ako poželiš Juliju drugu, tu sam. PS S tim što sam Ja Šekspirova Julija a ne od Romea, što će reći da je ta Julija blijeda kopija Mene. 😁🤭😉
Tebra sto prije dolazim za B.Luku..imam tu druga koji ima par stanova da mi iznajmi jedan i pocastim ga..Nisu izmuzle nedam se hh..cim cifra spadne ispod potrudim se malo da vratim iznad hh..Ma sto rece jedan clan foruma samnom i prodavacicama ljubavi bi se mogao dobar film snimiti hh...Licis mi na jednu iz BG-a s kojom sam se prosle godine cuo al mi Julija nije dala da joj odem..A nadam se uz dobru doplatu da bi i samnom htjela uraditi taj koji video uradak..Sve najbolje i budi moja Julija..
😎❤️❤️❤️❤️

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh