BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Tu sam tu sam samo vas posmatram hahaah
Nismo se uzeli..nedaj Boze..Osoba koja mi nije poruke poslala odkad mi je Majka umrla mi ne treba u životu..Mogla je imati sve što pozeli al jbg drazi su joj drugi..sad nek se hefta s kim stigne za malo love..ja joj na dzabalanu ne bih otišao..
Sad volim Sofiju..i ona je moja nova Julija..

#Elki 😎
Momak potraži neku ozbiljniju pomoć dok još nije zastarilo.

Nit sam je handrio nit stražarim. Momak ti imaš baš ozbiljan problem. Klepiš u životu curu i poludiš, ako "imaš" toliko para koliko se hvališ brzo se svaka preboli
Prebolio sam je lave..nezz koji .... Imas sad protiv mene..cak sam joj i danas za Mostar poslao dva tri klijenta..iz Mostara su ljudi..i pozitivne rijeci u privatne dao za nju ovima iz Mostara koji su me pitali za nju i dali da odu..nema kod mene nista skriveno paša..

Kako prodavačice ljubavi nikad ne boli glava 😀
Sve do jednom tebra..
Skrivaju od najbliznjih cime se bave.
Naravno sve dok ne dodje neka budala koja zna sve o nekoj prodavacici ljubavi pa za uzvrat sutnje bude trazio besplatan sex (tj ucjena)..saznaju bliznji ili nedaj Boze djete ili djeca i sta onda..A msm da je najgore bilo cijoj majci da je dijete zamrzi..Naravno ako imaju duse i obraza..Jer koliko puta smo procitali ostavila bebu u kanti za smece..
E tad ce ih vjerujem glava zaboliti 😔
😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh