BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Posto se ljudi raspituju da li je Ermana Bajric radila ranije kod Bosmala sa jos par ciganki odgovor je jeste.Dobio sam informaciju iz Banja Luke da tamo ne dolazi sama nego u pratnji neke starije zene.Ko bude imao dodatne info pisite mi u pp da ih raskrinkamo sve.Pa neka kradu materama svojim

Posto se ljudi raspituju da li je Ermana Bajric radila ranije kod Bosmala sa jos par ciganki odgovor je jeste.Dobio sam informaciju iz Banja Luke da tamo ne dolazi sama nego u pratnji neke starije zene.Ko bude imao dodatne info pisite mi u pp da ih raskrinkamo sve.Pa neka kradu materama svojim
Joj druže kad bi ja sazna ko si pepeo bi napravio od tebe, a ako imaš muda javi se u pp slobodno da se dogovorimo, jadniče maloumni

Posto vidim da si mangup hajde budi mangup do kraja pa mi se javi da ti vratim "otudzeni novac" koji toliko spominjes , druze nisam ja spala pored svojih ljudi i tolike dnevne zarade da kradem 🤣🤣🤣bas si jadno jadni aaaaa daaaa zaboravih da si mi nudijo brak ,da dignes kredit ,kupis mi auto,i prepises stan ,sad mi je bas zao sto nisam pristala na to sve i nogirala te drugi dan braka ,lutko javi mi se usitinu zelim da ti vratim tvoj sitnis koji si potrosijo kod mene za 3 minute posla znam da si ostao bez posla i da moras prezivit 😘 Vidimo se na tvojoj adresi 🤗

Oprez sa Kineskinjama ovim . Odem u BL danas kod jedne , doceka me lik neki istetoviran sa zlatnom kajlom oko vrata gdje me povuce za ruku i drskim glasom kaze " Ulazi " . U stanu zateknem 6 kineskinja za stolom sjede . 2 od njih su uplakane nesto . Tako da sam se zaokreno i izasao brzinski . Muljaze i prevare su u pitanju neke a i nasilje mozda

Posto vidim da si mangup hajde budi mangup do kraja pa mi se javi da ti vratim "otudzeni novac" koji toliko spominjes , druze nisam ja spala pored svojih ljudi i tolike dnevne zarade da kradem 🤣🤣🤣bas si jadno jadni aaaaa daaaa zaboravih da si mi nudijo brak ,da dignes kredit ,kupis mi auto,i prepises stan ,sad mi je bas zao sto nisam pristala na to sve i nogirala te drugi dan braka ,lutko javi mi se usitinu zelim da ti vratim tvoj sitnis koji si potrosijo kod mene za 3 minute posla znam da si ostao bez posla i da moras prezivit 😘 Vidimo se na tvojoj adresi 🤗
Auu ovo ce biti bolja sapunica od Elkija i crnke.

Nego sta je s njih nema nijedno aktivno, da se nisu uzeli 😂😂😂

Nije mi jasno samo kolko trebas biti debilan da ovjavljujes javno neciji profil nebitno bila ona kurva,lopov,ubica sta god a ovdje se svi kriju iza nekih nickova kad smo takve mudonje sto i svoje profile ne objavimo javno
Ovako je nekad pisao , a poslje toga lik javno otkrije ime i prezime od 10 cura i čak ime salona i čime se bave . Šizofrenija

Cigančica mala iz okoline Bosmala..😎

Ovako je nekad pisao , a poslje toga lik javno otkrije ime i prezime od 10 cura i čak ime salona i čime se bave . Šizofrenija
samo odgovorio na prozivke ove zadnje za nerminu osmic sto mi je napisano sta treba pojedine ovdje misle da su vece od drugih pa iznose imena neke nermine neke anele ove one a da se njihovo ne iznosi a za tvoju informaciju imam ja saznanja o vecini cura koje rade i to cura koje grme a ne ovdje ove opajdare sto su vam mozak popile jer nemozete naci nista bolje od njih pa ne iznosim al vidim ti kopas po tudjim profilima a ne ja idi slini za narkomankama

samo odgovorio na prozivke ove zadnje za nerminu osmic sto mi je napisano sta treba pojedine ovdje misle da su vece od drugih pa iznose imena neke nermine neke anele ove one a da se njihovo ne iznosi a za tvoju informaciju imam ja saznanja o vecini cura koje rade i to cura koje grme a ne ovdje ove opajdare sto su vam mozak popile jer nemozete naci nista bolje od njih pa ne iznosim al vidim ti kopas po tudjim profilima a ne ja idi slini za narkomankama
Pa kopam da probam saznati o kakvom se poremećaju radi ako si u stanju pod skrivenim nickom da pljuješ i obljavljuješ imena cura .
To znači da si bio u kontaktu sa njima godinama i odlazio kod njih i da si ih uspio dobro upoznati i zloupotrijebiti kad si saznao ime i prezime .
Kako inače prosječan lik koji ode kod njih 4,5 puta može saznati ime i prezime i kako joj se zove studio i koje je vjere ?
A ti si izgleda godinama slinio za njima i dalje sliniš inače ne bi iznosio ovako prljavo i podmuklo .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh