@Kurvica22 kako mozemo stupiti u kontakt posto je profil zasticen za bilo koji vid komunikacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Kurvica22 kako mozemo stupiti u kontakt posto je profil zasticen za bilo koji vid komunikacije?
Brat ubit ces se od nostalgije, mjesecima ne odustajes od sjecanja hahahahaha. Bilo proslo, zaboravi na to zlatno doba. Sad je drugacije, ima ih i sad i isti ko tad samo sto stvari drugacije funkcionisu…..Prije je u jednoj ulici bilo vise kurvi nego danas u citavom Sarajevu i svaka je bila prilicno dobra.
Uzmimo primjer ulice Ferde Hauptmana . To je dugi neboder i one zgrade iza.
Imas jednu ovdje na forumu sto je i tad bila aktivna i sto ih sve i znaPrije je u jednoj ulici bilo vise kurvi nego danas u citavom Sarajevu i svaka je bila prilicno dobra.
Uzmimo primjer ulice Ferde Hauptmana . To je dugi neboder i one zgrade iza.
Ima ih, samo su skuplje deset puta..Brat ubit ces se od nostalgije, mjesecima ne odustajes od sjecanja hahahahaha. Bilo proslo, zaboravi na to zlatno doba. Sad je drugacije, ima ih i sad i isti ko tad samo sto stvari drugacije funkcionisu…..
I mene zanima..Ima li mozda neko br od starije gospođe iza caffe slasticarne stella u Sarajevu je radila, ulica Hamdije Čemerlića, u soliteru (zaboravio sam sprat). Starija dama nije bila skupa..
Slazem se s tobom drug, puna podrska za djevojkuO čem ti pričaš kralju?, cura koja ima desetine samo pozitivnih recenzija i komentara dodješ ti sa novim profilom da bi žugao na nju i još pisao privatne stvari o njoj medjede onaj brdski retardirani, ljudi ja sam bio sa tom djevojkom lično 6-7 puta svaki put uredno plaćao i nije mi marka zafalila, cura je u top 2 po mom mišljenju što se tiče naših cura, i mnogi od vas su bili sa njom po onome što sam čitao i niko se nije žalio, tako da ne nasjedajte na ove idiotske prepiske, ovaaj forum odavno treba ukinut
Ermana Bajric Sara 061025084 Banja LukaDanas Banja Luka
061025584
Banjalucani dobro cuvajte vase novcanike kad ste kod Ermane Bajric 061025084Ermana Bajric Sara 061025084 Banja Luka
Ig ermanab.1 Ermana Bajrica gledaj ti ovoj Ermani Bajrić covera na facebooku bismillah hahhaha
Hvala zvacu.Evo tebi broj ciganke iz Sarajeva koja krade dok ste kod nje 061025584Evo ti broj dobro poznatog psihijatra u Sarajevu javi mu se i zakaži termin, imaš ozbiljan problem sa glavom i sa životom, tebi nema lijeka prika
061279876, eto pa mu se javi
Evo ti I Instagram ermanab.1 drug je stavio fejsbuk sa BismilomHvala zvacu.Evo tebi broj ciganke iz Sarajeva koja krade dok ste kod nje 061025584
Bolje daj nam broj svog dilera, da i nama bude tako lijepo kao tebi.Evo ti I Instagram ermanab.1 drug je stavio fejsbuk sa Bismilom
Evo ti 061025584 Ermana BajricBolje daj nam broj svog dilera, da i nama bude tako lijepo kao tebi.
Kad nazoves 061025584 reci joj da mi vrati pare ukradene iz crnog koznog novcanikaEvo ti broj dobro poznatog psihijatra u Sarajevu javi mu se i zakaži termin, imaš ozbiljan problem sa glavom i sa životom, tebi nema lijeka prika
061279876, eto pa mu se javi
Ja bio prije 2 godine .Prosjecno izgleda al bar se potrudi i tada je bila 2h-200km.Je'l iko bio kod Snjeze u BL? Valja li cemu? Zna li sta za te pare?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|