BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ima li mozda neko br od starije gospođe iza caffe slasticarne stella u Sarajevu je radila, ulica Hamdije Čemerlića, u soliteru (zaboravio sam sprat). Starija dama nije bila skupa..

O čem ti pričaš kralju?, cura koja ima desetine samo pozitivnih recenzija i komentara dodješ ti sa novim profilom da bi žugao na nju i još pisao privatne stvari o njoj medjede onaj brdski retardirani, ljudi ja sam bio sa tom djevojkom lično 6-7 puta svaki put uredno plaćao i nije mi marka zafalila, cura je u top 2 po mom mišljenju što se tiče naših cura, i mnogi od vas su bili sa njom po onome što sam čitao i niko se nije žalio, tako da ne nasjedajte na ove idiotske prepiske, ovaaj forum odavno treba ukinut
Slazem se s tobom drug, puna podrska za djevojku

Evo ti broj dobro poznatog psihijatra u Sarajevu javi mu se i zakaži termin, imaš ozbiljan problem sa glavom i sa životom, tebi nema lijeka prika

061279876, eto pa mu se javi

Posto se ljudi raspituju da li je Ermana Bajric radila ranije kod Bosmala sa jos par ciganki odgovor je jeste.Dobio sam informaciju iz Banja Luke da tamo ne dolazi sama nego u pratnji neke starije zene.Ko bude imao dodatne info pisite mi u pp da ih raskrinkamo sve.Pa neka kradu materama svojim

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh