Znaci podigla cijenu dobro. Ja pisao, trazi 300 za sat. Ako se potrudi dobro valjda i vrijedi. Hvala na odgovoru svakako.Ja bio prije 2 godine .Prosjecno izgleda al bar se potrudi i tada je bila 2h-200km.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci podigla cijenu dobro. Ja pisao, trazi 300 za sat. Ako se potrudi dobro valjda i vrijedi. Hvala na odgovoru svakako.Ja bio prije 2 godine .Prosjecno izgleda al bar se potrudi i tada je bila 2h-200km.
Bez Bismile nigdje ne idemNena +3876044216677 Sarajevo, Independent | City of Love
Ako želiš ugodno i diskrecija druženje , javi se . Zasigurno se nećeš ni na sekundu pokajati . :). Whatsup 064216677cityoflove.com
jel ko bio kod ove
Da,i ja sam čuo da je sad podigla cijenu.Bila je 200km.Sretno.Znaci podigla cijenu dobro. Ja pisao, trazi 300 za sat. Ako se potrudi dobro valjda i vrijedi. Hvala na odgovoru svakako.
Joj druže kad bi ja sazna ko si pepeo bi napravio od tebe, a ako imaš muda javi se u pp slobodno da se dogovorimo, jadniče maloumniPosto se ljudi raspituju da li je Ermana Bajric radila ranije kod Bosmala sa jos par ciganki odgovor je jeste.Dobio sam informaciju iz Banja Luke da tamo ne dolazi sama nego u pratnji neke starije zene.Ko bude imao dodatne info pisite mi u pp da ih raskrinkamo sve.Pa neka kradu materama svojim
Posto vidim da si mangup hajde budi mangup do kraja pa mi se javi da ti vratim "otudzeni novac" koji toliko spominjes , druze nisam ja spala pored svojih ljudi i tolike dnevne zarade da kradem bas si jadno jadni aaaaa daaaa zaboravih da si mi nudijo brak ,da dignes kredit ,kupis mi auto,i prepises stan ,sad mi je bas zao sto nisam pristala na to sve i nogirala te drugi dan braka ,lutko javi mi se usitinu zelim da ti vratim tvoj sitnis koji si potrosijo kod mene za 3 minute posla znam da si ostao bez posla i da moras prezivit Vidimo se na tvojoj adresiPosto se ljudi raspituju da li je Ermana Bajric radila ranije kod Bosmala sa jos par ciganki odgovor je jeste.Dobio sam informaciju iz Banja Luke da tamo ne dolazi sama nego u pratnji neke starije zene.Ko bude imao dodatne info pisite mi u pp da ih raskrinkamo sve.Pa neka kradu materama svojim
Auu ovo ce biti bolja sapunica od Elkija i crnke.Posto vidim da si mangup hajde budi mangup do kraja pa mi se javi da ti vratim "otudzeni novac" koji toliko spominjes , druze nisam ja spala pored svojih ljudi i tolike dnevne zarade da kradem bas si jadno jadni aaaaa daaaa zaboravih da si mi nudijo brak ,da dignes kredit ,kupis mi auto,i prepises stan ,sad mi je bas zao sto nisam pristala na to sve i nogirala te drugi dan braka ,lutko javi mi se usitinu zelim da ti vratim tvoj sitnis koji si potrosijo kod mene za 3 minute posla znam da si ostao bez posla i da moras prezivit Vidimo se na tvojoj adresi
Hahahaha a ovaj klasicni u prvim porukama se oravio da je jedan od korisnikaAuu ovo ce biti bolja sapunica od Elkija i crnke.
Nego sta je s njih nema nijedno aktivno, da se nisu uzeli
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|