Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li neko bio kod ovih kineskinja u Banja Luci liči li to na
i ja sam pita vec 2 puta. Ali nije izgleda niko.Je li neko bio kod ovih kineskinja u Banja Luci liči li to na zensko.
124Potrebno banja luka hitno?
Ti si dečko talentovano glup, da ne kažem retardiran. Zašto ti ovako nešto treba? Osoba koja pazi na reputaciju i diskreciju treba da ispašta zbog tvoje gluposti?Ukucas studio_black_gold na instagram radi obrve masaze i ostalo i vidit ces je na slici bjeli kaput ruke u dzepovima
De ne seri majke ti da pazi na reputaciju nebi se kurvala sa kim stigne glavna je zvijezda foruma svaki drugi post je njen djevojke koje paze na reputaciju rade u zatvorenom krugu imaju 10ak stalnih klijenata i ne ofiraju se po forumimaTi si dečko talentovano glup, da ne kažem retardiran. Zašto ti ovako nešto treba? Osoba koja pazi na reputaciju i diskreciju treba da ispašta zbog tvoje gluposti?
Tačno net treba da bude privilegija, a ne pravo svih!
U pravu si. Svaki moj profil koji sam ikad ovdje napravio sam djevojkama do kojih mi je stalo i rekao da sam to ja. Jednostavno moraš biti ljigav pa napraviti ovdje profil da bi odavao identitet neke djevojke.I sta sad treba o svakoj napisati detalje.Pa hajde prvo se vi sto objavljujete predstavite likom I djelom.Ipak sta god da radila,zensko je.Sta trebaju je budale maltretirat sad
Satrase seDal sada sipa češlja pomenuti beayty studio
Cuj staloU pravu si. Svaki moj profil koji sam ikad ovdje napravio sam djevojkama do kojih mi je stalo i rekao da sam to ja. Jednostavno moraš biti ljigav pa napraviti ovdje profil da bi odavao identitet neke djevojke.
Imam i ja nesporazuma ali nikad ne bih dozvolio sebi takvu ljigavost
Zašto ne stalo?Cuj stalo
A one kao na traci
Ali sam protiv toga da se identiteti dijele
Uzas fuj
Fino izgleda.Neko bio..kontam otici oprobat..
TuzlaMostar ili Banja Luka 6.12-7.12 ?
#crnka
Brajko seks je seks.Zašto ne stalo?
Dugo sam u ovome ali velika razlika je među djevojkama i ona koja mi se posebno svidi nastojim i da je zadržim. Nije valjda da je tebi svaka ista jbt? Ja sam neko ko striktno preferira domaće djevojke i imam svoje razloge za to.
Brajko seks je seks.
Kurve su kurve
Koja ljubav i svidjanje
Misliš ona tebe simpatse hahaaaa bilo koja
Plati jebi
Ulazi novi i cao
A kasa bi o kvalitetu ove ovdje su otpad za Ninu ramajanu i te cure koje biraju klijentelu
Pa kojeg kurca ti tražiš ovdje onda?Bit će da si šupak meraklija iliti po turski Učmar UguzCuj da mi se svidja kurva koju za tri godine jebalo 1000 kurceva.
Starih mlohavih prljavih i svakakvih
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|