Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto hahahDaj marku da se nasmijemo
Naravno da ne trebas to raditi.Svako od nas zna ko je,sta je.Moze se neko smijati do besvijesti,ali je u dubini duse prazan.Pare kako dodju I odu.Pogotovo lako zaradjeneLaz je ono sto me otjera od bilo koga..i onaj ko laze mi se zgadi..Opet nikad necu iznijeti ovdje nista privatno o njoj..Ima moj broj moze se javiti al nikad vise nece biti kao sto je bilo..
Jednostavno je u ovom trenutku FUJ
Ti i Sofke pravac mostarMostar ili Banja Luka 6.12-7.12 ?
#crnka
Ili imam siguran plan za zaradu..cekat s ekipom ove jebace ispred ulaza i istresat sve iz njih hahah oni krenuli u nelegalu a legalno ih uzimati hahah..Cim nesto ruzno ide prema ulazu znaci Jebac hahhaha otrest ga sve su to picke brateNaravno da ne trebas to raditi.Svako od nas zna ko je,sta je.Moze se neko smijati do besvijesti,ali je u dubini duse prazan.Pare kako dodju I odu.Pogotovo lako zaradjene
Konacno jedno iskreno misljenje jedne dame o korisnicina ovog foruma,bez censure.To mislite sve o svakome od nas da se ne lazemo I u pravu je ovaj momak koji je napisao sto se kod vas ide samo.Smijesno je da trazite pravdu I iskrenost,a same ste daleko od toga.Naravno da osudjujem ove sto dijele,ali da nisu dobili od vas materijal ne bi mogli raditi s njimKakav ste vi skup budala to nigdje nema
Nemate druga posla nego visiti ovde i uzmati tudje slike i kruziti sa njima, kako bolesno. Uzas.
Da vam ih dovucemTi i Sofke pravac mostar
Ne kontaju brateKonacno jedno iskreno misljenje jedne dame o korisnicina ovog foruma,bez censure.To mislite sve o svakome od nas da se ne lazemo I u pravu je ovaj momak koji je napisao sto se kod vas ide samo.Smijesno je da trazite pravdu I iskrenost,a same ste daleko od toga.Naravno da osudjujem ove sto dijele,ali da nisu dobili od vas materijal ne bi mogli raditi s njim
Ma jok to.Gdje ces penzionere istresat,da ih srcka opali.A I da se ne,ogrijesimo,mozda I'm je zadnji putIli imam siguran plan za zaradu..cekat s ekipom ove jebace ispred ulaza i istresat sve iz njih hahah oni krenuli u nelegalu a legalno ih uzimati hahah..Cim nesto ruzno ide prema ulazu znaci Jebac hahhaha otrest ga sve su to picke brate
Zato su bolje Brazilke,ruskinje,kineskiinje.Ne znas sta ti psuju jeboteKonacno jedno iskreno misljenje jedne dame o korisnicina ovog foruma,bez censure.To mislite sve o svakome od nas da se ne lazemo I u pravu je ovaj momak koji je napisao sto se kod vas ide samo.Smijesno je da trazite pravdu I iskrenost,a same ste daleko od toga.Naravno da osudjujem ove sto dijele,ali da nisu dobili od vas materijal ne bi mogli raditi s njim
HahahahhahahahahaMa jok to.Gdje ces penzionere istresat,da ih srcka opali.A I da se ne,ogrijesimo,mozda I'm je zadnji put
Sta su mi ih poslali al jok vazno je mene slagati izmusti i Cao..jbt zivot na sta spade i ti..Pa bog te nejebo sve ono sto si nabrojala sinoc da ti treba sam ti ponio danas al jok..Kakav ste vi skup budala to nigdje nema
Nemate druga posla nego visiti ovde i uzmati tudje slike i kruziti sa njima, kako bolesno. Uzas.
Druze zene su to.Ti si lik iz one reklame za onaj sok Juicy..kad ga trudna po najvecoj oluji posalje po sok u pola noci..psi ga ganjaju,zamalo da ga zgaze dvaput,I on pokupuje sve moguce sokove na benzinskoj sto su bili,a ona ga onako izjebanog I pokislog upita: A zar nije bilo od jabukeSta su mi ih poslali al jok vazno je mene slagati izmusti i Cao..jbt zivot na sta spade i ti..Pa bog te nejebo sve ono sto si nabrojala sinoc da ti treba sam ti ponio danas al jok..
Hahahahhahahahha 100%Druze zene su to.Ti si lik iz one reklame za onaj sok Juicy..kad ga trudna po najvecoj oluji posalje po sok u pola noci..psi ga ganjaju,zamalo da ga zgaze dvaput,I on pokupuje sve moguce sokove na benzinskoj sto su bili,a ona ga onako izjebanog I pokislog upita: A zar nije bilo od jabuke
Vjerujem da si joj se odmah javio u privatne kad si joj vidio slike hahahaCuj da mi se svidja kurva koju za tri godine jebalo 1000 kurceva.
Starih mlohavih prljavih i svakakvih
Dovuci cu je ne sikiraj se znaci ima zraka tamoBliži ti je Mostar a i zrak je čistiji
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|