DRUZE BEZ LJUTNJE SMARASBar nista ne lazem..I ne treba x.bon hahaj
I ti bi pisao al ne jebe te niko ni za sta
Eto imali ste pravih recenzija u pm
SHVATI DA SI NAPORAN I DA NAS BOLI KOLEKTIVNO KURAC ZA TEBE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DRUZE BEZ LJUTNJE SMARASBar nista ne lazem..I ne treba x.bon hahaj
Pa to postujemIzgleda da joj je draža čokolada od molera i zidara nego tvojih 100 milja![]()
I ti je poznajes i druzio si se njom o tome si mi pisao davno al mal ti je ram mozga da se sjetisDRUZE BEZ LJUTNJE SMARAS
SHVATI DA SI NAPORAN I DA NAS BOLI KOLEKTIVNO KURAC ZA TEBE
Velike sanse..Samo srce biralo dok nisam shvatio da laze konstantno..Zapitaj se ti drug malo sebi ,nisi uspio sa 100 000 zadržat kurvu a zamisli kako su ti sanse da nemaš para,al nije bitno nemoj nas smarat svojim glupostima i pričom o parama
Meni cak i simpatičan momak ,duhovit al sve ima granice ,i svaka čast crnki pa se nije prodala za 100 000 a mogla ti je izvući jos vise para al ne sto je danas rijetkost,sve najbolje drugZapitaj se ti drug malo sebi ,nisi uspio sa 100 000 zadržat kurvu a zamisli kako su ti sanse da nemaš para,al nije bitno nemoj nas smarat svojim glupostima i pričom o parama
Druže moras da shvatiš da konstantno danima urnises ljude brate nije okej.I ti je poznajes i druzio si se njom o tome si mi pisao davno al mal ti je ram mozga da se sjetis
Pitaj hocel ti dati
Meni cak i simpatičan momak ,duhovit al sve ima granice ,i svaka čast crnki pa se nije prodala za 100 000 a mogla ti je izvući jos vise para al ne sto je danas rijetkost,sve najbolje drug
Kad dođeš u Tuzlu javi se meni u DM da te ja izdominiram glavićem po čelu, u mom prostoru, sve plaćeno, ima da budeš prezadovoljan, i imaš gratis pušenje od mene i 20 maraka za gorivo..Bar nista ne lazem..I ne treba x.bon hahaj
Pozzz dali imas broj od te Sabine iz Srebrenikapredobra
Haha kako si ti meni romantičanKad dođeš u Tuzlu javi se meni u DM da te ja izdominiram glavićem po čelu, u mom prostoru, sve plaćeno, ima da budeš prezadovoljan, i imaš gratis pušenje od mene i 20 maraka za gorivo..
Imas i prostor srce maloKad dođeš u Tuzlu javi se meni u DM da te ja izdominiram glavićem po čelu, u mom prostoru, sve plaćeno, ima da budeš prezadovoljan, i imaš gratis pušenje od mene i 20 maraka za gorivo..
Imam neku šupu pa da te sprčim tu, da ti dođe iz guzice u glavu...vidim da si konj..Imas i prostor srce malo
Labudice mala
Pile malo zaostalo
Miran mi budi nemoj da te moram vezati..Imam neku šupu pa da te sprčim tu, da ti dođe iz guzice u glavu...vidim da si konj..
Ložiš me opasno, polizao bi ti šupak, i gutao spermu...moćan si jebačMiran mi budi nemoj da te moram vezati..
Svako dobro pile moje![]()
Ložiš me opasno, polizao bi ti šupak, i gutao spermu...moćan si jebač
Hajde odgovori na poruku dok smo blizuOna sad radi nokte
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|