Umjesto da poslije smrti majke posvetiš se nekoj normalnoj curi i kreneš vodit normalan život ti našao davat pare kurvama i tu sreću tražit, stvarno si da čovjek ne povjeruje budala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umjesto da poslije smrti majke posvetiš se nekoj normalnoj curi i kreneš vodit normalan život ti našao davat pare kurvama i tu sreću tražit, stvarno si da čovjek ne povjeruje budala
Mozel broj od hercegovke u pp , ne mogu da ga nadjemBio danas kod Hercegovke u Sarajevu.
Dogovor u sekundi, malo je mrsavija ali ok
Pusenje bez kondoma 10
Sex 8
Izgled 6
Kod Sare sam bio prije 5 dana 10ka cista za sve (meni omiljena i najbolja)
Crnku sam probao prije mjesec dana, dobar sex ali kratko trajalo 10 min
Kod Minie sam bio prije 2 mjeseca fina ima dobre guzove, malo deblja ali ok
Sad idem u Dubai hvala Curke za sve, a muskima pisem kakve su tamo i kakve su cijene hahah <3
kontakt Sare i hercegovke?Bio danas kod Hercegovke u Sarajevu.
Dogovor u sekundi, malo je mrsavija ali ok
Pusenje bez kondoma 10
Sex 8
Izgled 6
Kod Sare sam bio prije 5 dana 10ka cista za sve (meni omiljena i najbolja)
Crnku sam probao prije mjesec dana, dobar sex ali kratko trajalo 10 min
Kod Minie sam bio prije 2 mjeseca fina ima dobre guzove, malo deblja ali ok
Sad idem u Dubai hvala Curke za sve, a muskima pisem kakve su tamo i kakve su cijene hahah <3
Zajebite to Sara..kontakt Sare i hercegovke?
Ho će moMimi Sa Sarajevo, Independent | City of Love
Oglas aktivan 0/24h tuza vas atraktivna plavusa,sigurno i diskretno. Vise info na whatsapp ili viber br. +38762095113 ugodna druženja sa mladom damom...cityoflove.com
Ovu posjetite nece te se pokajati,provjeeereno!!!!
Jebem ti kosti materinene vrijedjas osobu koja se oglasava kao prostitutka, i nudi usluge za novac..ako joj kazes da je kurva i prostitutka! jebote otac maloumni
Ti si nepismen a karao bi ..Zaletavao, e tugo ..U pitanju je potraznja i ponuda. Zasto bi se netko zaletavao na 200+ eura kada moze za 150 dobiti isto? Elitni dozivljaji se ne prodaju preko neta i nisu za obicnu ekipu. Na kraju krajeva trzište se uvjek autoregulira.
Bogami ja sam itekako pismen,dok za tebe se to nebi reklo.Ti si nepismen a karao bi ..Zaletavao, e tugo ..
Pusi kitu tati, da kurve ne morajuJebem ti kosti materine
Pa očigledno da je čovjek teški bolesnikUmjesto da poslije smrti majke posvetiš se nekoj normalnoj curi i kreneš vodit normalan život ti našao davat pare kurvama i tu sreću tražit, stvarno si da čovjek ne povjeruje budala
Momak potraži neku ozbiljniju pomoć dok još nije zastarilo.Tu sam tu sam samo vas posmatram hahaah
Nismo se uzeli..nedaj Boze..Osoba koja mi nije poruke poslala odkad mi je Majka umrla mi ne treba u životu..Mogla je imati sve što pozeli al jbg drazi su joj drugi..sad nek se hefta s kim stigne za malo love..ja joj na dzabalanu ne bih otišao..
Sad volim Sofiju..i ona je moja nova Julija..
#Elki
Nit sam je handrio nit stražarim. Momak ti imaš baš ozbiljan problem. Klepiš u životu curu i poludiš, ako "imaš" toliko para koliko se hvališ brzo se svaka preboliIdi heftaj crnu pusti se mene..
Ti si onaj sto strazari u kafani dok se handri..
Pa samo starkelja može ovako jadikovati za pičkom.Bolesno volim picku jbg..
Starkeljo oladi..
Nije mi do svadje..
Pozz..
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|