BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ti nisi vidio pičke ni od te Lamije, a općenito kad govorim o pizdi nisi ti još vidio ni probao osjećaj taj, osudjen si na drkanje čitav život, da praviš profile po forumu i žugaš po curama jer ti ni jedna ne da, mogu mislit taj ružan osjećaj što ti imaš, jebi ga
Ti nisi vidio pičke ni od te Lamije, a općenito kad govorim o pizdi nisi ti još vidio ni probao osjećaj taj, osudjen si na drkanje čitav život, da praviš profile po forumu i žugaš po curama jer ti ni jedna ne da, mogu mislit taj ružan osjećaj što ti imaš, jeb

Ti nisi vidio pičke ni od te Lamije, a općenito kad govorim o pizdi nisi ti još vidio ni probao osjećaj taj, osudjen si na drkanje čitav život, da praviš profile po forumu i žugaš po curama jer ti ni jedna ne da, mogu mislit taj ružan osjećaj što ti imaš, jebi ga
Tek ces da cvilis kao sanitet..😘

Poslije ovih komentara ne smije covjek nista vise jebat ovdje.
Il ces fasovat sidu, il ce ti klepit novcanik il ce ti neko od ovih patoloskih zaljubljenih zagondzija glavu otkinut.
Vracam se tebi Desanko.
Ko je iole dobar s glavom, ne može bit zaljubljen u zaražene ciganke, al ih može postavit na mjesto koje im pripada.😃
Relax jaro, tek će isplivat neke činjenice.😁
A do tad, Desanka je majka za ove fufice, vjeruj mi.😉

Otvori dusu, izjadaj se bratu..sta ti je uradila🥺..pocni sa 2 vinjaka 1 deprozepam na svakih 6 sati, ako ti to ne pomogne, javi se bratu, dacu ti broj doktorke za ljubavne probleme, sise petice prirodne...ima da te izlijeci dok trepnes😉
Nemam ja sta otvarat dusu, mene nije zajebala nit me moze zajebat taj nivo zenske..😁
Samo upozoravam ljude da Sara (Ermana Bajric) ne vrijedi ni upola tih para za koje bi ljudi da jebu ciganku iz SA.😎
Uozbiljite se ljudi, nju cijelo SA zna i odavde je niko i ne guzi..

Nemam ja sta otvarat dusu, mene nije zajebala nit me moze zajebat taj nivo zenske..😁
Samo upozoravam ljude da Sara (Ermana Bajric) ne vrijedi ni upola tih para za koje bi ljudi da jebu ciganku iz SA.😎
Uozbiljite se ljudi, nju cijelo SA zna i odavde je niko i ne guzi..
Pa sto si onda toliko frustriran brate. Znas li ti kakvih sve ima ovde na forumu, ima ih ne bi biciklo prislonio na njih, pa opet rade i niko ih ne dira. A ti se uhvatio jedne....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh