Alvaro76
Active member
Bolje nase 5 putaHahahahahah, je l stvarno ima imbecila koji bi dali 100€ da guze ovo, u pizdu materinu, da ona meni nudi 100€ da je jebem razmislio bi, ništa lično buraz tebi, ovdje komentiram dotičnu samo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje nase 5 putaHahahahahah, je l stvarno ima imbecila koji bi dali 100€ da guze ovo, u pizdu materinu, da ona meni nudi 100€ da je jebem razmislio bi, ništa lično buraz tebi, ovdje komentiram dotičnu samo
Javio se na whatsapp i dogovorio, dosla kod mene za nekih 40 minuta.Pisao joj par puta nikad odgovora, kako si ti dogovorio susret?
Preko whatsappa, javio se, dogovorio da dodje kod mene i dosla je za sat vremena.Pisao joj par puta nikad odgovora, kako si ti dogovorio susret?
Za sad se niko javio nije.. preskacu nasI ja sam voljan pomoći finansijski,da samo dodju da organizuju nešto,nek se jave zainteresovane u inbox,moze i neki drugi grad u bosni
Preporuka za Cristal sa EGE. Od domaći slabo išta.Mostar?
Hvala drug puno na respondu, ev pogledat cu a ako se sjetis neke javi, pozz zivioPreporuka za Cristal sa EGE. Od domaći slabo išta.
Greska, slucajno ponovi post od jucer. Nisam ocajan, samo glup. HhahahahRaja jel ima jos neka za footfetish osim crnke i marine ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|