Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukusi su razliciti, meni iskreno mnogo su draze sitnije ženeJa sam visoka 162 i to svi znaju koji su bili kod mene a ti kao muskarac nemas ni 170 cm visine i ja sam lafo mala... A nisam ni debela za razliku od tebe
#Sofija
Velika greška vam je što se ne oglasite na nekom sajtu, stavite par slika pa da se vidi kom se ide. Dosta bi ih i došlo na taj način ovako kad upitaš kakva izgledaš odmah stavite na block, a većina voli ići na sigurno među kojima sam i ja.Ja sam visoka 162 i to svi znaju koji su bili kod mene a ti kao muskarac nemas ni 170 cm visine i ja sam lafo mala... A nisam ni debela za razliku od tebe
#Sofija
I kad ima slike trazite druge,vama niko ne ugodiVelika greška vam je što se ne oglasite na nekom sajtu, stavite par slika pa da se vidi kom se ide. Dosta bi ih i došlo na taj način ovako kad upitaš kakva izgledaš odmah stavite na block, a većina voli ići na sigurno među kojima sam i ja.
Ja koliko sam primjetio ovdje se najmanje kara,najvise traca.I kad ima slike trazite druge,vama niko ne ugodi
Vala ja sam obje pitao za slike prije nego sto sam dosao i sve regularno dogovor tekao tako da sumnjam sa je tacno to za block..Velika greška vam je što se ne oglasite na nekom sajtu, stavite par slika pa da se vidi kom se ide. Dosta bi ih i došlo na taj način ovako kad upitaš kakva izgledaš odmah stavite na block, a većina voli ići na sigurno među kojima sam i ja.
Meni sve posalju slie ako nisu na stranici.Vala ja sam obje pitao za slike prije nego sto sam dosao i sve regularno dogovor tekao tako da sumnjam sa je tacno to za block..
ImaLjudi, dragi da li ima ista u sarajevu a da nije laznjak
Ta sa stupa nema nikakvog lika. Ja kad sam bio isto sam cekao ispred ulaza u zgradu, a poslije kad smo zavrsili, posto sam bio zadnji rekla je da su dosli njeni. Ja slucajno provirim kroz balkon i vidim da je romkinja ( Sto meni ne smeta), ali mi je zasmetala njena prica, a to je da stan placa 800km.Tako je cak je i lik jedan bio kod ulaza dok sam ja ulazio kao da je ceko isto ja razumijem da to
Ne znaci nista jer one svakako imaju musterija puno i ines i ostale ali de napravi malo ozbilju neku u organizaciji
brate gdje je dobra,stan joj ko u birtiji zadimljen,ona doceka sa cigarom u ustima,prima bez zastite tko god hoce,jest dobra za pocastit se bolestinomZgodna crna hercegovka ponovo od danas u banjaluci...kontakt....053161953
Okej,moze se s njom uzivo dog sve..Simona mostar iskustva?
Sve sto sam čitao, i otprilike pohvatao neka iskustva i utiske, cini se da je lista vise manje jasna.
Crystal, Ines, Mallory - top cure.
Sofija, Ena, Snjeza odma za klasu ispod, a ostale nisu vrijedne ni spomena
S obzirom da meni treba jedna ili dve na duge staze ( 2 ili 3x mjesecno narednih ihahaj) zamolio bih korisnike da mi u pp jave broj od Crystal, Ines ima javno, Mallory ne bude u BL.
Sa Crystal bi volio stupiti u kontakt jer bi i njoj i meni od znacaja bilo da se spojimo, ja dobijam siguricu, a i ona dobija redovnog tipa koji me izgleda ko smecar i koji je uvijek cakum pakum.
Ako moze neko izgotiviti da brojem, bio bih zahvalan
@Crystal[/USE
[/QUOTE]
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|