Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
150e 1hKoliko uzima za 1h ?
Mozes li napraviti razliku izmedju Ines i Sofije?Bio kod sofije dobra je ali ne toliko koliko je izvikana nista bolje od ene puno ines da ne pricam
Ma ok je sofija moze se otici nije greska dobra je ali nekako premala spatna sva sta znam ali ines ne moze priciMozes li napraviti razliku izmedju Ines i Sofije?
Ukratko samo?
Po cemu koj ne moze prici?Ma ok je sofija moze se otici nije greska dobra je ali nekako premala spatna sva sta znam ali ines ne moze prici
Po izgledu ili kompletnoj usluzi?Po cemu koj ne moze prici?
Ma po svemu ne moze prici inesPo izgledu ili kompletnoj usluzi?
Zato je jeftinija u pola cijene.Ma po svemu ne moze prici ines
Tako je cak je i lik jedan bio kod ulaza dok sam ja ulazio kao da je ceko isto ja razumijem da toZato je jeftinija u pola cijene.
Ne treba ni ocekivati za 150km vrhunsku uslugu.
Ovaj juce pise 4 narucena u 2 sata.
Sta ocekivati
Ines stavi 300 pola sata ,primi 2,i kici.
Bez srkleta posveti se.
Tako braco ,ako hocdte kvalitet bez minimum 100e ne ocekujte...
Jednostavno je glup osjecaj kad znas da je odma sledeci na vratima u smislu neke zelje koliko god da je fizicki dobraTako je cak je i lik jedan bio kod ulaza dok sam ja ulazio kao da je ceko isto ja razumijem da to
Ne znaci nista jer one svakako imaju musterija puno i ines i ostale ali de napravi malo ozbilju neku u organizaciji
Samo da mi je znati kada se stigne spremiti za narednog kada idu kao na traci...A ako nije ni priblizna Inesu po svemu sudeci onda ne znam da li uopste ima realnu cijenu.Jednostavno je glup osjecaj kad znas da je odma sledeci na vratima u smislu neke zelje koliko god da je fizicki dobra
Suma sumarumJednostavno je glup osjecaj kad znas da je odma sledeci na vratima u smislu neke zelje koliko god da je fizicki dobra
Nije losa kazem opet ali nastup ne valja nikako…ne moze ines prici ines je dama po svemuSamo da mi je znati kada se stigne spremiti za narednog kada idu kao na traci...A ako nije ni priblizna Inesu po svemu sudeci onda ne znam da li uopste ima realnu cijenu.
Jos danasSofija je u Banja Luci samo danas i sutra!
065-052-735 whatsapp
Ne bi se njoj isplatilo raditi za nizu cijenu.Stresan je to posao.Samo da mi je znati kada se stigne spremiti za narednog kada idu kao na traci...A ako nije ni priblizna Inesu po svemu sudeci onda ne znam da li uopste ima realnu cijenu.
Brate ok u pravu si nije sofija losa ali pazi ja uso ona kucka na tel pet minuta ja cekam ono da tel ostavi…pravilo je zlatno da se tel ne uzima u ruke kad udje musterija i dokNe bi se njoj isplatilo raditi za nizu cijenu.Stresan je to posao.
Nosi puno rizika.
Ukusi su razliciti.
Meni je Sofi recimo top,ili ja ne cjepidlacim kao mnogi.Meni recimo jedina razlika izmedju nje i Ines je u kvalitetu usluge.
Jer Ines mi uzme 5 stoja i lagano me cijedi.
Zna sta radi.Ovo 4 u 2 sata obara cijenu..
Slazem se.Brate ok u pravu si nije sofija losa ali pazi ja uso ona kucka na tel pet minuta ja cekam ono da tel ostavi…pravilo je zlatno da se tel ne uzima u ruke kad udje musterija i dok
God ne izadje…znaci pred mojim ocima odma dogovara drugog kad ce uci pa onda kad sam
Zavrsio bjezi odma tusira se ja se nisam ni obuko…znaci lik vec ceka…brate nije samo poenta istresti se ako nije u kombinaciji
To sa cjelom
situacijom
To je brate poentaSlazem se.
Dosla je na dva dana da uzme brzu lovu i kiksat ce,na zalost.
Sve je opravdano na kraju zasto nesto koliko kosta jbgTo je brate poenta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|