BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Zato je jeftinija u pola cijene.
Ne treba ni ocekivati za 150km vrhunsku uslugu.
Ovaj juce pise 4 narucena u 2 sata.
Sta ocekivati
Ines stavi 300 pola sata ,primi 2,i kici.
Bez srkleta posveti se.
Tako braco ,ako hocdte kvalitet bez minimum 100e ne ocekujte...
Tako je cak je i lik jedan bio kod ulaza dok sam ja ulazio kao da je ceko isto ja razumijem da to
Ne znaci nista jer one svakako imaju musterija puno i ines i ostale ali de napravi malo ozbilju neku u organizaciji

Jednostavno je glup osjecaj kad znas da je odma sledeci na vratima u smislu neke zelje koliko god da je fizicki dobra
Suma sumarum
Samo da mi je znati kada se stigne spremiti za narednog kada idu kao na traci...A ako nije ni priblizna Inesu po svemu sudeci onda ne znam da li uopste ima realnu cijenu.
Nije losa kazem opet ali nastup ne valja nikako…ne moze ines prici ines je dama po svemu

Samo da mi je znati kada se stigne spremiti za narednog kada idu kao na traci...A ako nije ni priblizna Inesu po svemu sudeci onda ne znam da li uopste ima realnu cijenu.
Ne bi se njoj isplatilo raditi za nizu cijenu.Stresan je to posao.
Nosi puno rizika.
Ukusi su razliciti.
Meni je Sofi recimo top,ili ja ne cjepidlacim kao mnogi.Meni recimo jedina razlika izmedju nje i Ines je u kvalitetu usluge.
Jer Ines mi uzme 5 stoja i lagano me cijedi.
Zna sta radi.Ovo 4 u 2 sata obara cijenu..

Ne bi se njoj isplatilo raditi za nizu cijenu.Stresan je to posao.
Nosi puno rizika.
Ukusi su razliciti.
Meni je Sofi recimo top,ili ja ne cjepidlacim kao mnogi.Meni recimo jedina razlika izmedju nje i Ines je u kvalitetu usluge.
Jer Ines mi uzme 5 stoja i lagano me cijedi.
Zna sta radi.Ovo 4 u 2 sata obara cijenu..
Brate ok u pravu si nije sofija losa ali pazi ja uso ona kucka na tel pet minuta ja cekam ono da tel ostavi…pravilo je zlatno da se tel ne uzima u ruke kad udje musterija i dok
God ne izadje…znaci pred mojim ocima odma dogovara drugog kad ce uci pa onda kad sam
Zavrsio bjezi odma tusira se ja se nisam ni obuko…znaci lik vec ceka…brate nije samo poenta istresti se ako nije u kombinaciji
To sa cjelom
situacijom

Brate ok u pravu si nije sofija losa ali pazi ja uso ona kucka na tel pet minuta ja cekam ono da tel ostavi…pravilo je zlatno da se tel ne uzima u ruke kad udje musterija i dok
God ne izadje…znaci pred mojim ocima odma dogovara drugog kad ce uci pa onda kad sam
Zavrsio bjezi odma tusira se ja se nisam ni obuko…znaci lik vec ceka…brate nije samo poenta istresti se ako nije u kombinaciji
To sa cjelom
situacijom
Slazem se.
Dosla je na dva dana da uzme brzu lovu i kiksat ce,na zalost.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh