Nikom ova ne odgovaraNe odgovaras na poruke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikom ova ne odgovaraNe odgovaras na poruke
Sto dajes broj od cure koja se ne bavi tim poslomPOJAVIO SE NOVI MIRIS U BANJALUCI...zove se MARIJA kontakt 066608871...na pozive ne odgovara...porukom...IMA LI KO KAKVO ISKUSTVO...
napisi ponovoNe odgovaras na poruke
evo mog najveceg prijateljaNikom ova ne odgovara
Sve joj podatke daj mozda ziranta traziPa cura nekom odgovori nekom ne...mozda je i laznjak..meni se javila...jesi li procitao sve moje poruke u vezi Marije...ja trazim da li je neko bio i da napise mislhenje......jucer mi se na poziv javila idredjena Aleksandra...ja sa curom pricao...posle mi pislala sliku licne karte..tatamnila neke sigurnosne pidatke al trazi xbon...i ja ju odjebao kao laznjaka...mozda je i ovaj broj...
Sarajevo danas zgodna crna hercegovka...kontakt...063763545
100 recenzija za Crnku , Saru , Sofiju , a za Annu Mostar nema ni jedne a vrti se dugo na forumu i ona i oglas .Nikom ova ne odgovara
Pa ko ti je kriv sto ti umocio nisi ,pa nije sa tobom trudna , istina je trudna 4 mjeseca i to blizance moje nosisad mi pisu da je ova sara trudna zna li ko sta o tome
Pogledaj na city of love Mostar ima sve podatke.100 recenzija za Crnku , Saru , Sofiju , a za Annu Mostar nema ni jedne a vrti se dugo na forumu i ona i oglas .
I još ni ona neće da napiše detaljno koliko para , godina , visina , nego samo ostavi broj .
Čudna situacija
samo sofija valjaPogledaj na city of love Mostar ima sve podatke.
O ukusima se ne raspravlja.samo sofija valja
Ahaaaaaja umocio prije 5 godina
svakako je najzgodnijaO ukusima se ne raspravlja.
kako ce trudnaMostarci Sara vam dolazi u Subotu ostaje do nedelje navece
061025584
Tel: 064/677-677
|
|
|
|