Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze li pp, samo da te pitam nestoova mala sa stupa je iz boljakovog potoka i zove se ermana
Ne odgovaras na poruke+387 61 240 892
Nikom ova ne odgovaraNe odgovaras na poruke
Sto dajes broj od cure koja se ne bavi tim poslomPOJAVIO SE NOVI MIRIS U BANJALUCI...zove se MARIJA kontakt 066608871...na pozive ne odgovara...porukom...IMA LI KO KAKVO ISKUSTVO...
Sve joj podatke daj mozda ziranta traziPa cura nekom odgovori nekom ne...mozda je i laznjak..meni se javila...jesi li procitao sve moje poruke u vezi Marije...ja trazim da li je neko bio i da napise mislhenje......jucer mi se na poziv javila idredjena Aleksandra...ja sa curom pricao...posle mi pislala sliku licne karte..tatamnila neke sigurnosne pidatke al trazi xbon...i ja ju odjebao kao laznjaka...mozda je i ovaj broj...
Sarajevo danas zgodna crna hercegovka...kontakt...063763545
Pa ko ti je kriv sto ti umocio nisi ,pa nije sa tobom trudna , istina je trudna 4 mjeseca i to blizance moje nosisad mi pisu da je ova sara trudna zna li ko sta o tome
Pogledaj na city of love Mostar ima sve podatke.100 recenzija za Crnku , Saru , Sofiju , a za Annu Mostar nema ni jedne a vrti se dugo na forumu i ona i oglas .
I još ni ona neće da napiše detaljno koliko para , godina , visina , nego samo ostavi broj .
Čudna situacija
samo sofija valjaPogledaj na city of love Mostar ima sve podatke.
O ukusima se ne raspravlja.samo sofija valja
Ahaaaaaja umocio prije 5 godina
svakako je najzgodnijaO ukusima se ne raspravlja.![]()
kako ce trudnaMostarci Sara vam dolazi u Subotu ostaje do nedelje navece
061025584
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|