BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Mozes misliti sta sve sebi dopuste pojedinci da komentarisu i oni da postavljaju cenu..po kojim parametrima sine...po sopstvenim mogucnostima...,,,pa kupi sebi opanke...nemoras nositi cipele ako su ti skupe...sram da bude svakog pojedica koji kometarise cenu...nije obavezno da konzumiras skupo voce...pa sine obuj njihove gace pa deli djebe...ako smatras nesto sto je preskupo...sram da te bude...
Tako je, neka njega smaraju ove budaletine ovdje...Ima par finih...

Engleski ne zna, u stanu je sa 3 druge djevojke. Nakon 2 sata dogovaranja uspijemo se dogovoriti za "profesionalnu sexy masazu" jer me zanimalo kako to izgleda i sta je. Na kraju dobio trljanje ledja na nivou teskog amatera i nakon 20 minuta kaze da je vrijeme isteklo. Nakon sto sam joj rekao da nisam dobio sta je dogovoreno i da zavrsi po dogovoru kaze da je vrijeme isteklo i da ne prica Engleski. nakon prepirke od 20 minuta jedva dobio pare nazad i otisao. Ako ocekujete ovo sa slika takodjer necete dobiti, djevojka ne izgleda ni slicno kao sto je prikazano.

dosao na vrata, top "riba" u mraku, sise, dupe, sve je plastika doduse ali odlicno izgleda, u sobi pod svjetlom adamova jabucica prisutna, okrenuo se, zahvalio i otisao.

Engleski ne zna, u stanu je sa 3 druge djevojke. Nakon 2 sata dogovaranja uspijemo se dogovoriti za "profesionalnu sexy masazu" jer me zanimalo kako to izgleda i sta je. Na kraju dobio trljanje ledja na nivou teskog amatera i nakon 20 minuta kaze da je vrijeme isteklo. Nakon sto sam joj rekao da nisam dobio sta je dogovoreno i da zavrsi po dogovoru kaze da je vrijeme isteklo i da ne prica Engleski. nakon prepirke od 20 minuta jedva dobio pare nazad i otisao. Ako ocekujete ovo sa slika takodjer necete dobiti, djevojka ne izgleda ni slicno kao sto je prikazano.

dosao na vrata, top "riba" u mraku, sise, dupe, sve je plastika doduse ali odlicno izgleda, u sobi pod svjetlom adamova jabucica prisutna, okrenuo se, zahvalio i otisao.
Dobro si ti drug prošao... 😉

Raja mala Sara sa stupa je savrsenstvo od cure.

Dogovorili se za 5 minuta, usao u sobu nasmijana, zabavna ugodjaj vec kad sam usao.
Stan cist bas, muzika lagana se pusti 🥰
Krece akcija pusenje za 10
Tijelo 10
Lice 10
Sex 10

Ostao bih 10 sati s njom koliko je dobra cura, jedva cekam opet kod nje da idem🥰❤️

+387 61 025 584

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh