BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ti idi vadit krv pa na pregled, savjet mada kako govoriš, zvučiš na klošara mrtvog, al ni bitno ti onda, hahaha.

Mallory da ne vrijedi ne bi 4 godine bila često u Sarajevu.. što bi dolazila?
A tebi šta reć, svakome po vlastitoj mogućnosti ;)

Recenzije sve govore, cura ima i svoj website mallory.vip , 2 poznate kompanije filmove sa njom, i u krugovima, koji drže do sebe, uvjek je važila za najkvalitetniju itd, a na Forumu možete srat šta želite, nit provjere da je to dokazano, autentično, screen-a, nit ikakve verifikacije.. mogu ja pisat šta hoću, al' biram biti realan:

Dakle, Mallory objektivno, sve ukupno je najbolje ocjenjena i lično sam probao više puta i potvrđeno :)
Moje preporuke, ne propustit Mallory kad je u Sarajevu :)

Ps. mogao bi me neki kolega pohvalit kod Mallory, možda me pripazi više neg obično, uzvratim🦾 😃 rijecite joj Hari Strijelac dupli 😅🐙
Retardinjo, 3 puta pročitaj šta sam napisao prije nego što komentarišeš, a ti izvoli i slobodno plaćaj kurvetine 700KM, ja te pare imam negdje pametnije za uložit, pozdrav i za tebe

Pa cura nekom odgovori nekom ne...mozda je i laznjak..meni se javila...jesi li procitao sve moje poruke u vezi Marije...ja trazim da li je neko bio i da napise mislhenje......jucer mi se na poziv javila idredjena Aleksandra...ja sa curom pricao...posle mi pislala sliku licne karte..tatamnila neke sigurnosne pidatke al trazi xbon...i ja ju odjebao kao laznjaka...mozda je i ovaj broj...
Sve joj podatke daj mozda ziranta trazi 🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh