BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ta sa stupa nema nikakvog lika. Ja kad sam bio isto sam cekao ispred ulaza u zgradu, a poslije kad smo zavrsili, posto sam bio zadnji rekla je da su dosli njeni. Ja slucajno provirim kroz balkon i vidim da je romkinja ( Sto meni ne smeta), ali mi je zasmetala njena prica, a to je da stan placa 800km.
Između ostalog ima i malo dijete. I cisto sumnjam da roditelji ne znaju cime se bavi, jer kao tu je pod rentom. A auto u kakav je usla...uglavnom ok iskustvo sa njom kao sto sam i pisao kao i sa Sofijom i Anom
Kakav si ti klošar i majmun pa to nema nigdje, a i većina vas ovdje mame vam se najebem, pa evo sve i da je tako ko si ti kralju da iznosiš nečije privatne stvari na forum i to javno, i jeste mi samo za tipkanja ovdje, a jebača nigdje vidilo kod vas retardi pravi, da se zna odmah ne branim curu nego pričam općenito jet se o još par cura iznosi privatno život ovdje, a ova cura za koju tvrdiš da je romkinja, dat ću ruku u vatru da nema ni jedna djevojka koja je u eskortu bolju higijenu od ove curr, pozdravljam te i nastavi samo tipkat po forumu, a pizde siguran sam da nisi vidio nikad😉

Kod mene 98% koji su nasli broj na forumu i dolaze nisu se oglasili na forumu i sami kazu da je katastrofala i da nemaju profil.

A ovi ostali ima normala ljudi a ima i bolesnika sto se da primjetiti po komentarisanju (kazem za ove sto su dolazili kod mene licno).

Mi necemo vise komentarisati, samo cemo objavljivati info grad,datum i vrijeme, suvisno je sta god da napisemo pored toga.

Kakav si ti klošar i majmun pa to nema nigdje, a i većina vas ovdje mame vam se najebem, pa evo sve i da je tako ko si ti kralju da iznosiš nečije privatne stvari na forum i to javno, i jeste mi samo za tipkanja ovdje, a jebača nigdje vidilo kod vas retardi pravi, da se zna odmah ne branim curu nego pričam općenito jet se o još par cura iznosi privatno život ovdje, a ova cura za koju tvrdiš da je romkinja, dat ću ruku u vatru da nema ni jedna djevojka koja je u eskortu bolju higijenu od ove curr, pozdravljam te i nastavi samo tipkat po forumu, a pizde siguran sam da nisi vidio nikad😉
Apsolutno se slazem cura drzi do higijene bas, ne pozuruje sve laganica.

I Od njih i od Sare sam odma dobio slike i lahko se dogovoriti s njima bas samo da nisi bezobrazan i da ih smaras onda neces nista dobit 🤣

Sve sto sam čitao, i otprilike pohvatao neka iskustva i utiske, cini se da je lista vise manje jasna.

Crystal, Ines, Mallory - top cure.
Sofija, Ena, Snjeza odma za klasu ispod, a ostale nisu vrijedne ni spomena

S obzirom da meni treba jedna ili dve na duge staze ( 2 ili 3x mjesecno narednih ihahaj) zamolio bih korisnike da mi u pp jave broj od Crystal, Ines ima javno, Mallory ne bude u BL.

Sa Crystal bi volio stupiti u kontakt jer bi i njoj i meni od znacaja bilo da se spojimo, ja dobijam siguricu, a i ona dobija redovnog tipa koji me izgleda ko smecar i koji je uvijek cakum pakum.
Ako moze neko izgotiviti da brojem, bio bih zahvalan

@Crystal[/USER
[/QUOTE]
Sa Crystal nemaš fule piši i zovi i vidi kada će u BiH pa je otresi! Vrijedi i kredit da se zavališ zbog nje

Sve sto sam čitao, i otprilike pohvatao neka iskustva i utiske, cini se da je lista vise manje jasna.

Crystal, Ines, Mallory - top cure.
Sofija, Ena, Snjeza odma za klasu ispod, a ostale nisu vrijedne ni spomena

S obzirom da meni treba jedna ili dve na duge staze ( 2 ili 3x mjesecno narednih ihahaj) zamolio bih korisnike da mi u pp jave broj od Crystal, Ines ima javno, Mallory ne bude u BL.

Sa Crystal bi volio stupiti u kontakt jer bi i njoj i meni od znacaja bilo da se spojimo, ja dobijam siguricu, a i ona dobija redovnog tipa koji me izgleda ko smecar i koji je uvijek cakum pakum.
Ako moze neko izgotiviti da brojem, bio bih zahvalan

@Crystal
Sad je Cristal najbolja ne smiješ nju fuliti

Evo prvi komentar na forumu, zbog #Sofije 😁

Ovi momci sto se dvoume, traze slike lica, pa bi pa ne bi... i tome slicno, da ih malo obrabrim..

Ni ja nisam imao priliku vidjeti nijednu njenu sliku, samo sam vidio ovdje na forumu da od 10 likova - njih 8 kaze da je bas lijepa, zgodna, top iskustvo, deveti kaze da je dobra, a mozda deseti, onaj "najskrtiji" da je oke riba 😅 i nema tu sta vise da se istrazuje, potrazuje i to

Ja cu vam reci da sam medju ovih prvih 8.. 😂
Mala je jedan preslatki stvor, zubi, oci, osmijeh, tijelo, cista i mirisljava - ..secer pada budi moja cokoladaaaa 😂, vibra kojom zraci... Uh! ❤️

Ne budite p*ce, javite se kulturno, ne smarajte mnogo sa bespotrebnim porukama i imajte strpljenja... i uzivat cete 💪🏻💪🏻

@@Soff 🥰❤️

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh