Medicinski brat
Member
vidi mi to anela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde kume nekom drugom drkajte zivceBogami i tebe bukvar sebi zove
Sad samo malo pravopis,tacka,zarez,VELIKO SLOVO.. Ima tu dosta finti
Konacno normalna recenzija umjesto prepucavanja. 1 ili 2 pucnja u tih 45 minuta?Bio konačno juče kod Layle/Nataly u BL (150 evra/45 min).
Sta je to GFE? To neki stručni naziv za sta?Bio konačno juče kod Layle/Nataly u BL (150 evra/45 min). Lagan dogovor, cura prijatna i zanimljiva, građena kao džepna Venera sa naglašenom zadnjicom i lijepom facom. Oral vrlo dobar, seks isto tako. Poslušna, voli hardcore, građom je kao stvorena za doggy pozu jer je možeš obuhvatiti na koji god način želiš i nabijati kako ti je volja. Jedini minus je što ne voli baš GFE, ali ako vam to nije baš u prvom planu bićete sigurno zadovoljni. Nisam pitao da li radi varijantu da se izađe negdje sa njom, ali mislim da bi bila sjajno društvo. Definitivno se vraćam opet!
Kao da ti je cura fazon.Sta je to GFE? To neki stručni naziv za sta?
Pisao sam dosta recenzija za Bosnu sa drugog, ugašenog profila, ali više neću zbog dijabola koje su praktično ugasile ovu temu. Sad sam napravio izuzetak isključivo zbog ove djevojke, obećao sam da ću je pohvaliti.Konacno normalna recenzija umjesto prepucavanja. 1 ili 2 pucnja u tih 45 minuta?
Skraceno za GirlFriend Experience.Sta je to GFE? To neki stručni naziv za sta?
Jel laka za dogovor?Bio konačno juče kod Layle/Nataly u BL (150 evra/45 min). Lagan dogovor, cura prijatna i zanimljiva, građena kao džepna Venera sa naglašenom zadnjicom i lijepom facom. Oral vrlo dobar, seks isto tako. Poslušna, voli hardcore, građom je kao stvorena za doggy pozu jer je možeš obuhvatiti na koji god način želiš i nabijati kako ti je volja. Jedini minus je što ne voli baš GFE, ali ako vam to nije baš u prvom planu bićete sigurno zadovoljni. Nisam pitao da li radi varijantu da se izađe negdje sa njom, ali mislim da bi bila sjajno društvo. Definitivno se vraćam kako
Imas li br za modricuImas li sta za Derventu?
Može razlog zasto je izbjegavatiBerina, izbjegavaj.
imaš neki link, svaka dva mjeseca prolazim kroz BL pa bih uzeo u obzir...?Bio konačno juče kod Layle/Nataly u BL (150 evra/45 min). Lagan dogovor, cura prijatna i zanimljiva, građena kao džepna Venera sa naglašenom zadnjicom i lijepom facom. Oral vrlo dobar, seks isto tako. Poslušna, voli hardcore, građom je kao stvorena za doggy pozu jer je možeš obuhvatiti na koji god način želiš i nabijati kako ti je volja. Jedini minus je što ne voli baš GFE, ali ako vam to nije baš u prvom planu bićete sigurno zadovoljni. Nisam pitao da li radi varijantu da se izađe negdje sa njom, ali mislim da bi bila sjajno društvo. Definitivno se vraćam opet!
imaš neki link, svaka dva mjeseca prolazim kroz BL pa bih uzeo u obzir...?
Aha kao da ti je grl frend hahahaKao da ti je cura fazon.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|