Inkognito1405
Active member
066/671/215 dobio sam broj od ove djevojke iz Sarajeva, isplati li se javljat braco
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posaljes sliku na view once na whatsappu. To je u zadnje vrijeme standard za EGE. Nemas brige sto se toga ticeJA pisao, ali trazila sliku kao da joj posaljem?
Mada treba paziti da ne pocnu neki balvani praviti lazne profile pa skupljati slike tako, nikad ne znas. Ja sam ovoj poslao jer sam vidio da je profil uredan i da ima review. Samo opreznoPosaljes sliku na view once na whatsappu. To je u zadnje vrijeme standard za EGE. Nemas brige sto se toga tice
4/10066/671/215 dobio sam broj od ove djevojke iz Sarajeva, isplati li se javljat braco
Koje AmaImal neko novi broj od Ame iz Zenice ovaj joj stari
+387603303331
?
Pp
Sta imas, jos iz zeniceImam Zenicu dva dobra broja, neko nešto ako ima u blizini za razmjenu neka se javi
Sreca nasa pa nismo u Frankfurtu, gdje imas izbor od par hiljada djevojaka, ne znas koja je bolja.Au ljudi od ovoga se moze bankrotirat u pm navuces se ko na kocku, da srecom nisam nikad ni saznao za EGE da postoji…
Spavacicu ponesi <3Sutra Sarajevo
Pisite ma whatshapp 065052735
#Sofija![]()
Potpisujem sve napisano.Moze pricat sta god ko hoce ali Sofija je daleko ispred svih znaci cura je bez ikakve konkurencije u svemu pocev od usluge pa do svega ostalog niko joj ni do koljena nije vrhh vrhovaa![]()
LaznjakJe li netko bio kod ove Maje iz BL sto se reklamira na COL.
Moze iskustva u pp
AlmaKoje Ama
Posalji u pp pleaseImam Zenicu dva dobra broja, neko nešto ako ima u blizini za razmjenu neka se javi
jesil profi ili nisiPored toliko sexy vesa opet se spominje neka spavacica![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|