Kad ce Tuzla ?Veceras Banjaluka do 21h
Sutra Sarajevo od 15h
Sve info na whatshap 065052735
#Sofija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ce Tuzla ?Veceras Banjaluka do 21h
Sutra Sarajevo od 15h
Sve info na whatshap 065052735
#Sofija
Pitu da napravisKakve veze ima niste dosli kod ljubavnice pa da se mazite i sjedite i gledate tv.
Mi nismo nadrndane ,ljubazne smo i Sofija i ja. Ti kada zavrsis ne znam sta ocekujes da ti kuhamo rucak?
Samo sto vi ocekujete ne znam ni ja sta, to je sve komrpmis, ne pise nigdje zabranjen telefon.
A vi kada kasnite i mi cekamo to nikome nista?
Izmedju ostalog prirodne smo, to najvise kad dodje neko ko ne vidi sebe pa sad kao trazi dlaku u jajetu. Garant prije nas si bio sa Madonom.
Spustite malo loptu, svi ukusi su razliciti.
#crnka
Ma kakva Madona, Crnka zakon.Kakve veze ima niste dosli kod ljubavnice pa da se mazite i sjedite i gledate tv.
Mi nismo nadrndane ,ljubazne smo i Sofija i ja. Ti kada zavrsis ne znam sta ocekujes da ti kuhamo rucak?
Samo sto vi ocekujete ne znam ni ja sta, to je sve komrpmis, ne pise nigdje zabranjen telefon.
Izmedju ostalog prirodne smo, to najvise kad dodje neko ko ne vidi sebe pa sad kao trazi dlaku u jajetu. Garant prije nas si bio sa Madonom.
#crnka
Ako budem dolazila najavicuKad ce Tuzla ?
Nisi mi nisam poslao u pp
Bas tako svi ukusi su različiti i o njima je suvišno raspravljati nekom se svidja ovo nekom ono ma ne kaze se bezveze 100 ljudi 100 ćudi dok je 100 žena uvijek bilo 200 sisaKakve veze ima niste dosli kod ljubavnice pa da se mazite i sjedite i gledate tv.
#crnka
Ukusi su razliciti, meni iskreno mnogo su draze sitnije ženeJa sam visoka 162 i to svi znaju koji su bili kod mene a ti kao muskarac nemas ni 170 cm visine i ja sam lafo mala... A nisam ni debela za razliku od tebe
#Sofija
Velika greška vam je što se ne oglasite na nekom sajtu, stavite par slika pa da se vidi kom se ide. Dosta bi ih i došlo na taj način ovako kad upitaš kakva izgledaš odmah stavite na block, a većina voli ići na sigurno među kojima sam i ja.Ja sam visoka 162 i to svi znaju koji su bili kod mene a ti kao muskarac nemas ni 170 cm visine i ja sam lafo mala... A nisam ni debela za razliku od tebe
#Sofija
I kad ima slike trazite druge,vama niko ne ugodiVelika greška vam je što se ne oglasite na nekom sajtu, stavite par slika pa da se vidi kom se ide. Dosta bi ih i došlo na taj način ovako kad upitaš kakva izgledaš odmah stavite na block, a većina voli ići na sigurno među kojima sam i ja.
Ja koliko sam primjetio ovdje se najmanje kara,najvise traca.I kad ima slike trazite druge,vama niko ne ugodi
Vala ja sam obje pitao za slike prije nego sto sam dosao i sve regularno dogovor tekao tako da sumnjam sa je tacno to za block..Velika greška vam je što se ne oglasite na nekom sajtu, stavite par slika pa da se vidi kom se ide. Dosta bi ih i došlo na taj način ovako kad upitaš kakva izgledaš odmah stavite na block, a većina voli ići na sigurno među kojima sam i ja.
Meni sve posalju slie ako nisu na stranici.Vala ja sam obje pitao za slike prije nego sto sam dosao i sve regularno dogovor tekao tako da sumnjam sa je tacno to za block..
ImaLjudi, dragi da li ima ista u sarajevu a da nije laznjak
Ta sa stupa nema nikakvog lika. Ja kad sam bio isto sam cekao ispred ulaza u zgradu, a poslije kad smo zavrsili, posto sam bio zadnji rekla je da su dosli njeni. Ja slucajno provirim kroz balkon i vidim da je romkinja ( Sto meni ne smeta), ali mi je zasmetala njena prica, a to je da stan placa 800km.Tako je cak je i lik jedan bio kod ulaza dok sam ja ulazio kao da je ceko isto ja razumijem da to
Ne znaci nista jer one svakako imaju musterija puno i ines i ostale ali de napravi malo ozbilju neku u organizaciji
brate gdje je dobra,stan joj ko u birtiji zadimljen,ona doceka sa cigarom u ustima,prima bez zastite tko god hoce,jest dobra za pocastit se bolestinomZgodna crna hercegovka ponovo od danas u banjaluci...kontakt....053161953
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|