BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Iako već duže vrijeme ne pišem ništa na forumu, zbog onoga u šta se forum pretvorio, odlučio sam da napravim jedan presedan prije svega zbog novih forumaša koji tek ulaze i ovaj sport, a nemaju nikakvog iskustva oko stanja na ovom našem "tržištu" djevojaka i šta mogu dobiti za svoj novac.
Kao neko ko relativno dugo posjećuje djevojke koje se oglašavaju po našim forumima i sajtovima, i ko prati nove i stare oglase, napisaću vam šta ovdje kod nas možete dobiti u određenim cenovnim rangovima, pa da vam se ne dešava da za 200KM očekujete neku premijum ribu koja će vam obećati sve, a na kraju tražiti x bon kada dođete...
Pa da počnemo:
1. 200KM sat - to je neka donja granica za koju rade naše djevojke, ako je ta cijena znajte da ipak ima neko "nesavršenstvo" kod djevojke, inače bi bila skuplja. Za ovu cijenu, ono što ja znam, aktivne su trenutno Trebinjka/Hercegovka (starija je nego što se predstavlja, nije neka ljepota), Elma Karić iz Sarajva (već istrošena, i ona ima skoro 40 godina, tijelo kao da je starija, zna da bude pijana), Ivana/Aurora iz Banja Luke (starija žena, debela...). Jevtinije od ovoga za sex ne postoji (ima jedna djevojka u BL koja radi za 150 ali je debela i ružna, tako kažu nisam bio), jedino možete tražiti pola sata i to će biti 100/150KM kako se dogovorite.
2. 300KM sat - ovo je već rang iznad, očekujte bolju uslugu ali opet ne premijum klasu jer i te djevojke imaju neko "nesavršenstvo", samo malo manje nego kod ovih iznad. Ovdje imate aktivne Snježu iz Banja Luke (izgled prosjek ali nadoknađuje u drugim stvarima), Ana Crnka i Sofija (lijepe mlade djevojke, pogotovo Sofija, ali sve rade sa gumicom, od prvog do zadnjeg minuta,), Djevojka sa Stupa, ne znam ime (super je mala ali relativno nova u poslu, mislim da će dići cijenu brzo)...
3. 400KM sat / 200KM pola sata, za ovu cijenu uglavnom rade strankinje, to im je neki stadard, ispod toga nema, ja sam bio samo sa jednom Brazilkom, ona više ne dolazi pa neću posebno opisivati djevojke, a prema iskustvima drugih preporučujem da razmotrite Layla/Nataly (često su u BL), Carla Martins (Brazilka, često u Tuzli, Mostaru, Sarajevu...).
4. Preko 400KM sat, to je već ozbiljna priča i trebalo bi da dobijete za vas "savršenu" djevojku. Ja mogu samo preporučiti Ines iz BL (za mene savršenstvo), imate i onu Mallory ko voli takve, pa onda razne manje poznate starlete, Crystal Richi mada sada rijetko dolazi u Bostnu i td.
Za manje pare od gore navedenog možete naći neke zapuštene i krezave romkinje, mentalno poremećene djevojke, bolesno debele djevojke i tome slično, sa kojim normalan čovjek ne bi bio ni da one plate. Naravno, mislim na uslugu seksa, neke masaže sa završnicom, brzinski oral, to je već druga priča.
Da zaključim, ako hoćete da guzite, a ne možete bez problema izdvojiti bar 200KM, odmah odustanite od ovog sporta...
Eto, nadam se da ću nekome pomoći, ko pročita danas-sutra, jer već nakon toga ovu objavu će teško neko vidjeti od silnih poruka koje se pišu po forumu.
Mallory pa 10 mjesta, i to ako je baš "dobra" ponuda! Ne znam šta misliš pod tim "ko voli takve" ... ali svakako djevojka za svaku pohvalu, al' u svemu, uvjek nju preporučim, što jest-jest, al' realno govoreći, takva se nije pojavila, i čisto sumnjam da hoće, mada mi krivo bude, sve je rijeđe, i rijeđe u SA... e sad ko šta voli ili ima/nema mogućnosti, ili pak hrabrosti, il mu mrsko stisnut ono što bi trebalo imat ko muško 😆, to je već drugo.. od mene i par jarana sve upute za nju.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh