Baš si je i ti jebo cim znaš da smrdiImaš Draganu iz Bafa, kod Binga ondje stoji, malo smrdi, ali jebi ga bolje išta nego ništa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš si je i ti jebo cim znaš da smrdiImaš Draganu iz Bafa, kod Binga ondje stoji, malo smrdi, ali jebi ga bolje išta nego ništa
Ja je kontaktirao, rekla mi da može dala i satnicu, kada sam došao ništa ne odgovara, i to već drugi put u mjesec dana se dešava, neću je više ni kontakt.Prelijepa i prezgodna cura
Koje na autobuskoj neki broj ili njen slaon. Ima ona makica blizu autobuske masazu radiCura je raja i dobro radi ali to su profi masaze.Bio sam i ja.
Ne radi erotske.
Đe ćeš sad na godišnji dok je dijaspora tu...Sarajevo odmaram do kraja mjeseca pa cu najaviti.
066-141-783 wa
#crnka
Otkad to? Sa mnom sve ispoštovala...Izrada...dođeš na adresu i ne javlja se onda
Pa to je ta.Koje na autobuskoj neki broj ili njen slaon. Ima ona makica blizu autobuske masazu radi
Nema od te makice nista ja pitao jednom davno za usluge erotske masaže ili ti ga happy end ucutala se i blok. To su masaže onako bol u leđima i ta stanja. ZaobiđitePa to je ta.
Mozda tebi nama se javlja Evo meni se jutros javila ...Izrada...dođeš na adresu i ne javlja se onda
javi seTrenutno sam u BiH, ima li kakav crossdresser/tranny, ako zna ko, ili ako ima koji, javite se u inbox, hvala.
Javi kad zguzisMozda tebi nama se javlja Evo meni se jutros javila ...
Jebem li vam mamu pedersku pa odakle ničete vise. Klijate ko gliste poslije kise. I Tebi i ovom sisiju...pizda vam materina vise bolesna ...Hitler nije bio budala po pitanju vasTrenutno sam u BiH, ima li kakav crossdresser/tranny, ako zna ko, ili ako ima koji, javite se u inbox, hvala.
nemoj se bezveze nervirat zbog mentalne bolesti, i sizofrenija je bolest i poremecaj mozga i sta sad, ako neko ima rak necega neces mu psovat mater zbog toga sta ima rakJe
Jebem li vam mamu pedersku pa odakle ničete vise. Klijate ko gliste poslije kise. I Tebi i ovom sisiju...pizda vam materina vise bolesna ...Hitler nije bio budala po pitanju vas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|