Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odradio danas...Javi kad zguzis
Valja li? Mene dvaput dosada izradila a svi je faleOdradio danas...
Drugo je mecicinska bolest ovo je kod njih mentalna . Ovo je poremecaj koji nije medicinski pojam i ako nam to propagiraju. Kralju pedofilija je isto jel da bolest ? I jel im nebi jebo sve po spisk:u da ti sutra djete pipne?Pederluk,pedofilija...sve je to isti kurac...nije medicina i nikad me u to uvjeriti nece. To samo batina lijeci a ne medicina.nemoj se bezveze nervirat zbog mentalne bolesti, i sizofrenija je bolest i poremecaj mozga i sta sad, ako neko ima rak necega neces mu psovat mater zbog toga sta ima rak
bolest ko bolest
pusti
Odradio si ti moj kurac ,maloprije sam joj pisao nece je biti najmanje 7dana mala je usla u crveno tako da ce mo drkice bacati eventualno nesto lose zguziti dok se mala ne stabilizujeOdradio danas...
PratimKakva je ona Camila iz Mostara jel bio netko??
Bolje u Sarajevu nema, garanciju ti dajem, samo nemoj dosadan biti preko poruka, možda zato cura i ispali neke ovdje kao što pišuTa mala sa stupa 20g, vrijedi li otići?
Kao prvo, nisam se "danas" registrirao. Inace, moram se registrirati da bi postavio pitanje. Nisam vam nista "kazao" nego pitam, ako neko zna, u cemu je fol ako ne otkrijem cijeli Xbon. A osjecam da je mucka.Zato si se danas registrovao da nam to kazes
Jeli bio neko ?+387 60 31 89 901 broj sa super oglasa ,nesto kao masaza ,ako neko moze da kaze ko je bio?
Koja je to sadKakva je ona Camila iz Mostara jel bio netko??
Pa tako sam i napisao, nego neki misle da ona radi erotske masaže...Nema od te makice nista ja pitao jednom davno za usluge erotske masaže ili ti ga happy end ucutala se i blok. To su masaže onako bol u leđima i ta stanja. Zaobiđite
. Znaci mala DIVLJA JE KOMETASrijeda i cetvrtak Istocno Sarajevo 21.08. i 22.08. dogovori neka budu kratki i jasni
Sve info na whatsapp 065052735
#Sofija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|