momakmostar
New member
ista u zapadnom mostaru danas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Call meNeka djevojka za provod Sarajevo dolazim u Septembru nekoliko dana, treba mi drustvo kvalitetno, sve zivo ce imati samo mi treba osoba normalna i komunikativna. U Hillsu cu biti ako je neka zainteresovana neka mi se javi u pp.
Uzela pare u bl pa sad mozes i odmaratiSarajevo odmaram do kraja mjeseca pa cu najaviti.
066-141-783 wa
#crnka
al zasluzen odmorUzela pare u bl pa sad mozes i odmarati
Sledeci put cemo se potruditi da bude jos zasluzeniji ,al zasluzen odmor
I meniAjj posalji menii
Moze broj od te masazeKlasična masaža, relax i sportska. Bio ja.
Izrada...dođeš na adresu i ne javlja se ondaTa mala sa stupa 20g, vrijedi li otići?
Nađe li više šta Soldo? Ni ciganke, ni kakve drugeJ
Je li ko bio? Kakva je?
Istina, nigdje veze foraIzrada...dođeš na adresu i ne javlja se onda
A ti biras srce puno a fetise ne svoje ne otkrivas napunit cu besiku ne brini,bolje reci da nemas para ni sa oglasa ni za Brazilke i RuskinjeIma li nesto novo u Tuzli mozda,da nije ona s oglasa i da nisu ove Brazilke,Ruskinje
Ima ona od 60god sto ti je pusila a nije te mogla popisatA ti biras srce puno a fetise ne svoje ne otkrivas napunit cu besiku ne brini,bolje reci da nemas para ni sa oglasa ni za Brazilke i Ruskinje
Pisali su ranije da je lažni oglas , vrati se par stranica unazad .Sabina Mostar, Independent | City of Love
Pola sata 100KM Sat vremena 200KM PSE, GFE, seks, pusenje, svrsavanje u usta, duboko grlo, lizanje jaja, 69, ljubljenje, foot fetish, nuru i tantricka masaza.. Ekstra usluge: Gutanje 20€ Svrsavanje po licu ...cityoflove.com
Da li netko ima iskustva sa doticnom?
Traži bon lažnjakSabina Mostar, Independent | City of Love
Pola sata 100KM Sat vremena 200KM PSE, GFE, seks, pusenje, svrsavanje u usta, duboko grlo, lizanje jaja, 69, ljubljenje, foot fetish, nuru i tantricka masaza.. Ekstra usluge: Gutanje 20€ Svrsavanje po licu ...cityoflove.com
Da li netko ima iskustva sa doticnom?
Prelijepa i prezgodna curaBio u Sarajevu i odmah svratio kod male na Stupu, prvi sam dao kontakt njen i napisao recenziju pa evo da ažuriram, ko želi 30 minuta uživanja neka je kontaktira, ne trebaju mi nikakve Brazilke, Ruskinje i te pizde materine pored ovakve naše cure, napisao sam par recenzija i ranije evo opet ako ima neko novi, 11/10 ocjena, brutalno
061025584 je njen kontakt pa eto ko je zainteresovan
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|