Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra je sto mi nije bliže imal ovakvih u ZeniciJel bio ko kod ove mulatkinje?
Dobro izgleda na fotkama.
Jest ako nije x bon i neka suplja. Pisao sam joj ne javlja se , a vidjela je.Dobra je sto mi nije bliže imal ovakvih u Zenici
Mene čudi kako uopšte mogu spavati sa likovima koji im se fizički ne sviđaju, ne poznaju ih i ne osjećaju ništa prema njima. I pored svega toga, još da dopuste da neko svršava po njima...Slažem se sa tobom da bi sve djevojke pa i Crnka i Sofi trebale uvesti cum on body i cum in mouth
Sjeme ili sperma je čista i ejakulat sperme sadrži: kiseline, kalcij, natrij, cink, kalij, enzime, fruktozu i prostaglandine i još raznorazne vitamine, i dobra je za kožu.
Tako da ne vidim ništa loše u tome.
Kristalka ima pored cim i cob, pisss po sebi pa eno je ništa joj ne fali i nikad nije bila bolja. Tako Ana razmisli malo, šta ti fali
drug,para vrti gdje burgija neceMene čudi kako uopšte mogu spavati sa likovima koji im se fizički ne sviđaju, ne poznaju ih i ne osjećaju ništa prema njima. I pored svega toga, još da dopuste da neko svršava po njima...
Ja večeras planirao Anu kad ono redukcija vode u LukaviciSeko nema vode
Mene čudi kako uopšte mogu spavati sa likovima koji im se fizički ne sviđaju, ne poznaju ih i ne osjećaju ništa prema njima. I pored svega toga, još da dopuste da neko svršava po njima...
Sofija jeste ljepša, ali je iz Dervente.sofija definitivno. crnka je isto super ali sofija
Pa tebi su ga izgleda već metali, čim tako razmišljašDa i tebi neko ponudi 300 maraka za po sata i ti bi poceo razmisljati da se naguzis da ti ga stave.
Pa tebi su ga izgleda već metali, čim tako razmišljaš
Da ti nešto kažem ovako! Prvo jebo te Bog seljački i maloumni ovdje se jebu za novac -djevojke i -momci za nekakav užitak. Niko ni sa kim ne spava!Mene čudi kako uopšte mogu spavati sa likovima koji im se fizički ne sviđaju, ne poznaju ih i ne osjećaju ništa prema njima. I pored svega toga, još da dopuste da neko svršava po njima...
Riki martin PROBO i osto na kurcuPa tebi su ga izgleda već metali, čim tako razmišljaš
Ma i da ima vode, po ovoj vrucini samo iza 23:00.Ja večeras planirao Anu kad ono redukcija vode u Lukavici
Baš mi se ne da da mi sunce sine..
M
drug,para vrti gdje burgija nece
Šta te kurac boli odakle je, sve i da znas odakle je, koja ti je fora da ofiras curu?!Sofija jeste ljepša, ali je iz Dervente.
Halo jarane jesi sam reko da je za tebe Sofija zavrsena prica krivo ti sto te cura odbila za one tvoje nakve fetise sa spavacicom nikako da se pomiris s tim pa si naso svako malo ovdje curu prozivati svojim glupim debulozama e jesi brate mudonjaSofija jeste ljepša, ali je iz Dervente.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|