Do kada?mostar +387 61 240 892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do kada?mostar +387 61 240 892
Ma ova je x bon standardna pricaJa sam bio kod jedne cure iz sarajeva, zove se ajla postena cura lahko se dogovoris s njom evo broj braco ko zeli ko dolazi u sarajevo nek ima +387 64 44 95 366
Bas je postena ,5o KM x bon unaprijedMa ova je x bon standardna prica
Odma ban korisnika koji je podjelio broj.. da ga pitam ko mu je ovako drag.. ljubi ga fackoBas je postena ,5o KM x bon unaprijed
do sutraDo kada?
Raspali se od kocke i xBonova da bog da!Ja sam bio kod jedne cure iz sarajeva, zove se ajla postena cura lahko se dogovoris s njom evo broj braco ko zeli ko dolazi u sarajevo nek ima +387 64 44 95 366
Zar nisi rekla da ćeš biti u ponedjeljak tu?do sutra
Napravio brat profil potrudio se da izreklamira samog sebe, ali vjerujem da ima ljudi koji će past na ovoJa sam bio kod jedne cure iz sarajeva, zove se ajla postena cura lahko se dogovoris s njom evo broj braco ko zeli ko dolazi u sarajevo nek ima +387 64 44 95 366
Pisao sam ti nisam bas u Tesnju ali ni daleko nisamDjevojka i ja trazimo nekog za normalno druzenje u okolini Tesanj-a
Par smo 19g i 25.
Moze pice,izlazak,netflix vremenom kakvo putovanje zajednicko uz to sve kako se budemo slagali i ostale stvari .
Pisite u inbox bez retardiranih slika i komentara .
Ko ti je ova iz Tesnja ima li ime moze ppEvo ti od jedne iz trešnja ja sam bio davno mislim da je još aktivna jebe se dobro,pa javi kako je bilo,0603116191
Imam ja ali TZAko je neko zainteresovan za razmjenu brojva neka je javi u p.p imam provjerenu malu iz Visokog pa kome pase neka se javi.Ali samo ako imate provjeren broj koji nije na oglasu Lp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|