Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj brojeveIma li tko brojeve za Hercegovinu da razmjenimo
Imam Ija 3-4 broja iz Mostara
Koliko je bilo onih iz kladionice cura sto im zafali love . Male plate bile 300 a kirija skupaUbi te nostalgija. Proslo je vrijeme kad si mogo za stoju karati naidu, lamiju i takve picke. Drugo vrijeme doslo, tad nije bilo toliko ni zastupljeno interneta,tik toka pa i ovog foruma. Sad je logicno da takve nisu dostupne svakome i da je jako tesko doci a da ih ima, ima.
Da i jos bolje pickeKoja Naida, Karic,?
Do sad je punoljetnaJel to ona sto su govorili da je maloljetna?
Oj Trebinje,Trebinje kad me vidis....Hajde Trebinje proradi vec odavno ti je vrijeme.
13 i 14 Augusta sam u Trebinju, hiljaditi pokusaj
Iko da zna nesto
Ovaj sa Trebinjem više SMARAOj Trebinje,Trebinje kad me vidis....
Koja naida jel iz grdacca ja poznajem iz gradacc naidu karicDa i jos bolje picke
Pozdrav, nemam broj za razmjenu ako želiš možeš li mi poslati broj od cura koje imaš.Ima li tko brojeve za Hercegovinu da razmjenimo
Imam Ija 3-4 broja iz Mostara
Cuvaj se, nije ta sa slike, ona je dispexerIma li ko iskustva s ovim u Tuzli s EGE
Fernanda npr
Ne seri ! Uključi telefon, javi se mušteriji.
imas fino whatsapp pa napisi poruku , svakoj mogucoj osobi koja mi je pisala ili zvala napisala sam u porukama da pozive ne radim i tjtNe seri ! Uključi telefon, javi se mušteriji.
Sad je na tik toku uzima veliku lovu.Koja naida jel iz grdacca ja poznajem iz gradacc naidu karic
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|