A tebe voli tvoj ludak i nebrini necu ti nista nista neboj se sto nisam radio preSarajevo danas od 13h do 19h
066-141-783 whatsapp
#crnka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tebe voli tvoj ludak i nebrini necu ti nista nista neboj se sto nisam radio preSarajevo danas od 13h do 19h
066-141-783 whatsapp
#crnka
I ti si buraz dobro pohasioA tebe voli tvoj ludak i nebrini necu ti nista nista neboj se sto nisam radio pre
Pa kad smo jadni :/E Banjalučani golemo se Crystal toliko razočarala u vas
Sta cu kad je volim jbg hahaI ti si buraz dobro pohasio
Hahah izgleda da je bilo malo preko labrnjice ko traži broj od ciganke nek se javi crystalEkipa izvinite sto sam zajebavala Mirzu
Super je lik
Moze broj ili neki kontak od njih ljudstvoima i Zehrina i Ajsa sto rade skupa, ima Tanja, ima Mirsada..
To nas sacuvaju bolesti vidis kako su fineČuj to pušenje sa kondomom, to je isto kad bi polizao pičku preko kese najlonske, ljudi da li ste vi normalni jebote???
Ma jebeš to drug, platiš lizanje kese i najlona....al eto ljudi vole podvaleTo nas sacuvaju bolesti vidis kako su fine
GouCrystal, hajde da krademo trešnje po Sarajevu
27godina joj je, Brazil je na slikama vidjela.Evo jedna 25godina Brazilka dosla u Tz ko hoce 061385304
ona više voli bananeCrystal, hajde da krademo trešnje po Sarajevu
Brate nece niko da posalje ja sam tri puta pita,isto koda ih pitam da mi njihova zena da ili curaNeki kontakt, Tesanj Doboj Jelah Teslic ?
Hvala drug puno, ja sam je kontaktirao i bilanje odvratna preko telefona, pa vjerovatno je i uživo još gora...za dobru pičku se daleko čuje, a za lošu još dalje...Recenzija
Bio kod ove u Tuzli, što živi preko puta BCC.
Bolje nemojte ići, svinja debela i jako neljubazna.
Gleda samo da vam uzme pare i da idete kući, jebe se kao mrtva baba.
Loša skroz može jedino proći ako nema ništa al baš ništa drugo i ako ste mator
Nisi ti mene ocima vidio bolesnikRecenzija
Bio kod ove u Tuzli, što živi preko puta BCC.
Bolje nemojte ići, svinja debela i jako neljubazna.
Gleda samo da vam uzme pare i da idete kući, jebe se kao mrtva baba.
Loša skroz može jedino proći ako nema ništa al baš ništa drugo i ako ste mator
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|