Crystal
Well-known member
Klasika, hoćeš da ti sredim to?Imam ideje,mislim da bi bio novi Mario Salieri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klasika, hoćeš da ti sredim to?Imam ideje,mislim da bi bio novi Mario Salieri
Moze razmjena za Doboj? Imam ja jednu iz Doboja?Javi se u pp
Drug, tu koju ti imaš ne javlja se....znači nemaš. Dajes bzvz brojMoze razmjena za Doboj? Imam ja jednu iz Doboja?
Volim dobru pricu jos ako je sto perverznije uff. Volio sam one Assman i Matador Steve i Jean,ovi noviji su sranje .Jay Sin je čudo director
Ajd dobro, upravu si!Ne znas.
Odakle je, moze li kontakt?Jel iko bio na masazama kod ove Belme Penjo?
uvijek ima onih koji umisljaju da su hakeriKao softverski inzenjer, prestanite o IP adresama (i prije su pojedinci pricali o istima). Samo administratori foruma ih mogu vidjeti i ako se ruter resetuje i IP adresa se mijenja tj. ISP dodjeljuje novu IP adresu.
ti si druze dobro glup.. visoko si pozicioniran i zabij si te IP adrese u supak kad vec nemos nista drugo nac..Znam ja dobro šta admin na forumu može da vidi, pa sam zbog toga istoj i pisao. Ne sikiraj se ti za to.
ah taj doboj, velegrad sa preko 200 prostitutkiDrug, tu koju ti imaš ne javlja se....znači nemaš. Dajes bzvz broj
Naravno da radi...Jel iko cuo ista o onon cigancici sto bude oko Korta u Mostaru? Jel stvarno radi za lovu ili je neka suplja prica? Jel probao neko?
Jesi probo ti ili tvrdis jer si cuo price?Naravno da radi...
imas mamu i sestru, tu su ti svaki dan..Jel ima koja bosanka da uz sex prima fisting i dolazi u Rijeku,Zagreb
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|