Plavokosi10
Well-known member
Vjeruj mi da joj je pička zlatnaJel to ona plava sisata namontirana? Do nje je teško ja sam imao broj njen , ne javlja se očito bira klijentelu ili ima stalnu kuravela misli da joj je picka zlatna.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjeruj mi da joj je pička zlatnaJel to ona plava sisata namontirana? Do nje je teško ja sam imao broj njen , ne javlja se očito bira klijentelu ili ima stalnu kuravela misli da joj je picka zlatna.
"Dolazila u Travnik???Dolazila u Travnikm kolko po forumu primjetim, SBK kanton suhoparan skrozzz.
Da, u Travnik i Biljnik"Dolazila u Travnik???
Kolko po forumu primjetim, SBK kanton suhoparan skrozzz."
pardon moja greška
Najavi drugi putDa, u Travnik i Biljnik
Moguće ne znam, ko je šiša kada baci samo seen i nikada se ne javlja takvih po ulici i na tinderu imas pun kamion, a da pri tom nema pojma ko je sa druge strane tako se ne javljati i nista ne odgovoriti je gubljenje vremena taman da joj je picka od dijamanata.Vjeruj mi da joj je pička zlatna![]()
Otici cemo kada dođeš u MostarJel zgodan? Kolko je sat kod njega?
Ako voli da bije žene, dolazim odmahOtici cemo kada dođeš u Mostar![]()
Kakvu sam sad probao hahaIma se moze se![]()
Jel vrijedi ona da dolazis u Sa 12 ili 13 maja?Važi, lepi![]()
Sada mi Koksara u planu
Jok, razbolela se ko pičkaJel vrijedi ona da dolazis u Sa 12 ili 13 maja?
Imaš Draganu u Bafu 24/7 dostupnaNetko nesto za mostar?
HAhahaImaš Draganu u Bafu 24/7 dostupna![]()
Strasna ponuda na EGE otprilike iza ovih profila top riba operira obično jedna ili dvije gabori da ne mogu biti veći, ne zalijecite se.HAhaha
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|