Moze broj druzeima i Zehrina i Ajsa sto rade skupa, ima Tanja, ima Mirsada..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj druzeima i Zehrina i Ajsa sto rade skupa, ima Tanja, ima Mirsada..
Moze li brojMoze broj druze
Čuo sam da je nije jebao samo ko je nije pitao...mala se davi od kurca,a da uzima dobre novce sigurno da jest...samo me interesuje da li je u dometu pa da nešto i pokušamoPa ako je jebe Kordić, de razmisli, koja si joj ti rupa na sviralu da se pojebe sa tobom?
Pa ja zaista ne kapiram vas pickopacenike sto se kacite na svaku recenziju o ovoj crnki pa ovaj forum i jeste za to, ako time hoćete da dodjete do picke izvoli imas broj plati pa klati ne treba ti ulizivanje preko recenzija ili bi možd htjeo za dz ko ce ga znati vama retardima sta je u glavurdi, ako ti smeta recenzija o kuravama zaobiđi ne čitaj sta te boli kurac sta ja pišem majmuncino.Dokaz da ti se vid pogorsao..pazi se..
Papanluk izvire iz tebe seljace
Ne treba za dz..imam i redovan sam kod nje u zadnje vrijeme malo i mijenjao al opet se njoj vratio.Nego papak odma to spominjanje majke i tako to zar nije malo seljacki i papanski. Odi provjeri dioptriju svega ti.Pa ja zaista ne kapiram vas pickopacenike sto se kacite na svaku recenziju o ovoj crnki pa ovaj forum i jeste za to, ako time hoćete da dodjete do picke izvoli imas broj plati pa klati ne treba ti ulizivanje preko recenzija ili bi možd htjeo za dz ko ce ga znati vama retardima sta je u glavurdi, ako ti smeta recenzija o kuravama zaobiđi ne čitaj sta te boli kurac sta ja pišem majmuncino.
Javi se u ppNeko za razmjenu sa usk Cazin Bihac
Samo broj provjeren
Može brojImam ja jedan broj od jedne iz Doboja
Imas li ista za Mo drugRazmjena Mostar
Gdje se nalazi kristalSve pohvale za kristal, na danasnjom druzenju!!!
Koje su to ?Da, aktivne su još uvijek one iz Čitluka u Banja Luci
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|