Hvala na odgovoru.To je ta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na odgovoru.To je ta
Buraz ako je obostrana ljubav nema veze sto se bavi ovim poslom trebas slusati srce a ne ljude. Ako nije obostrana simpatija tjeraj to u pm.Nisam picka da tucem zensko
Kupis poseban broj za ovaj sport, svaki put drugi broj, bez imena i fotografija. Iznajmis stan na dan 60 maraka i bog da te vidi.Pozdrav svim članovima foruma.
Član sam dugo, doduše ne pod ovim imenom i rijetko komentarišem bilo koga. Volio bih vas pitati da li se nekome desilo da koristi usluge domaće djevojke i nakon izvjesnog vremena saznate sve jedno o drugome. Ja nikad o njoj nisam otkrio ništa i smatram da je diskrecija stvar koju bi trebalo strogo poštovati. Međutim ta djevojka meni uradi sasvim suprotno bez da je imala jak razlog za to. Skrinovala moje poruke i poslala ih osobi koja je meni bitna i do koje mi je stalo. Napravila mi baš problem i povrijedila osobu koja je jako teško to podnijela. Vidio sam da ovdje pojedini isto tako za neke djevojke otkrivaju njihove privatne stvari,poput ima djecu pa ona se zove tako i tako i slično. Šta mislite kako bih ja sad trebao postupiti prema njoj?
Diskretno joj natovari policiju na ledja, to im je najgore, jebe je po' stanice a marku joj ne daju, ili to ili je privedu zbog prostitucije.Vjeruj mi da znam sve o njoj.
Oca,majku i sve ostale članove porodice. Adresu gdje stanuje,bankovni račun sve što ima kao i njen privatni broj.Fb, Instagram profil,tik tok profil i mnogo toga još.
Žao mi je opet da bilo šta otkrijem o njoj a toliko mi je ružnu stvar učinila da bi mi na kraju odbila razgovor o tome i rekla da sam dosadan jer sam htio da mi kaže zašto?
A sto slobodni idu kod prostitutki znaci da su toliki gabori da u realnom životu ne mogu naći sta ce nabiti na kuracPa što idete kod kurvi ako ste oženjeni, ili imate neku osobu kojoj bi bilo ekstremno krivo da čuje kako idete kod kurvi?
Ne može i ovce i novce. Jebali bi se, ali da vam ne uđe.
Ima i toga ali ne mozes sve u isti kos trpatA sto slobodni idu kod prostitutki znaci da su toliki gabori da u realnom životu ne mogu naći sta ce nabiti na kurac
Ima ljudi sa raznim fetisima..., pa ne mogu traziti to bas od svake klasicne cure...A sto slobodni idu kod prostitutki znaci da su toliki gabori da u realnom životu ne mogu naći sta ce nabiti na kurac
Baš tako. Ja da sam bio slobodan nikad ne bi išao kurvi već kao i svaki normalan muškarac izlazio po klubovima i tamo upoznavao djevojke. I ovo je bila samo moja greška priznajem jer sam vjerovao da će biti diskretna,znam o njoj više već ona o meni. I sad sam u dilemi da li da sve jednostavno zaboravim i odbacim od sebe ili da vratim istom mjerom?A sto slobodni idu kod prostitutki znaci da su toliki gabori da u realnom životu ne mogu naći sta ce nabiti na kurac
Pa zato što nije vrijedno živaca, vremena i novca za djevojke koje su u najbolju ruku prosječne, a dignu nos ko da su misice. Da ne kažem koliko su plitke, i da mi od većine ne treba ništa osim pičke. Pritom nemam namjeru nikoga lagati ili pričati bajke o nekom ozbiljnom odnosu.A sto slobodni idu kod prostitutki znaci da su toliki gabori da u realnom životu ne mogu naći sta ce nabiti na kurac
Ma tebraBuraz ako je obostrana ljubav nema veze sto se bavi ovim poslom trebas slusati srce a ne ljude. Ako nije obostrana simpatija tjeraj to u pm.
Nisam picka da tucem zenko
Možda si samo levatNisam picka da tucem zensko
Koga uostalom boli qrac ko je ta i ta zenska mene zanima a trebalo bi i ostale samo sex i jebacina , to je biznis kao i svaki drugi, najstariji zanat na svijet, a to kako se zove, odakle je , s kim se druži u kojeg boga vjeruje pa to samo levate interesuje koji još dudlaju majčinu sisu, debilcine.Pa što idete kod kurvi ako ste oženjeni, ili imate neku osobu kojoj bi bilo ekstremno krivo da čuje kako idete kod kurvi?
Ne može i ovce i novce. Jebali bi se, ali da vam ne uđe.
Nema tu drug budućnosti ako ti nju voliš a ona tebe samo dok plaćaš vjeruj mi. Ljubav s njene strane je samo dok joj novce nosiš.Ma tebra
Trazim izlaz iako ulica je slijepa.
Nisi ti lafe jedini na forumu.Možda si samo levat
Koga uostalom boli qrac ko je ta i ta zenska mene zanima a trebalo bi i ostale samo sex i jebacina , to je biznis kao i svaki drugi, najstariji zanat na svijet, a to kako se zove, odakle je , s kim se druži u kojeg boga vjeruje pa to samo levate interesuje koji još dudlaju majčinu sisu, debilcine.
Pametan uči na tuđem iskustvu, a budala na ličnom.Jesi ti ?
Sve što je na forumu moze se komentarisat jedino u privatne poruke ne moze se komentarisati a ovo je forum.Nisi ti lafe jedini na forumu.
To je tvoje mišljenje i ok ali ima i drugih koji ne misle kao ti.
Poštujem tvoje mišljenje i prema tome to tebe ne zanima tako da ne treba ni da komentarišeš dalje.
Naravno da može,nisam protiv samo sam napisao da volim to što su mnogi iznijeli svoje mišljenje.Sve što je na forumu moze se komentarisat jedino u privatne poruke ne moze se komentarisati a ovo je forum.
Kad se pomirite mozes je ozeniti.Vjeruj mi da znam sve o njoj.
Oca,majku i sve ostale članove porodice. Adresu gdje stanuje,bankovni račun sve što ima kao i njen privatni broj.Fb, Instagram profil,tik tok profil i mnogo toga još.
Žao mi je opet da bilo šta otkrijem o njoj a toliko mi je ružnu stvar učinila da bi mi na kraju odbila razgovor o tome i rekla da sam dosadan jer sam htio da mi kaže zašto?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|