Jel to ona plava sisata namontirana? Do nje je teško ja sam imao broj njen , ne javlja se očito bira klijentelu ili ima stalnu kuravela misli da joj je picka zlatna.zna li netko nesto za Ilmu
Kako doc do nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to ona plava sisata namontirana? Do nje je teško ja sam imao broj njen , ne javlja se očito bira klijentelu ili ima stalnu kuravela misli da joj je picka zlatna.zna li netko nesto za Ilmu
Kako doc do nje
Ovo treba posjetitiOvo je njezin profil, danas je u Sarajevu, a sutra i prekosutra u Mostaru.
Jel zgodan? Kolko je sat kod njega?Mirela iz Mostara sa EGE ili Ouro Mirela
Zaobidjite
Dogovor ok, pozvonis na vrata, otvori lik cupav istetoviran kao on je tu zbog zastite
Samo se okrenuo i niz stepenice
Dolazila u Travnikm kolko po forumu primjetim, SBK kanton suhoparan skrozzz.Dođem svuda, gde ima posla
Jer rad je napravio coveka od majmuna
Dok nerad je napravio Mostaraca od coveka
Vjeruj mi da joj je pička zlatnaJel to ona plava sisata namontirana? Do nje je teško ja sam imao broj njen , ne javlja se očito bira klijentelu ili ima stalnu kuravela misli da joj je picka zlatna.
"Dolazila u Travnik???Dolazila u Travnikm kolko po forumu primjetim, SBK kanton suhoparan skrozzz.
Da, u Travnik i Biljnik"Dolazila u Travnik???
Kolko po forumu primjetim, SBK kanton suhoparan skrozzz."
pardon moja greška
Najavi drugi putDa, u Travnik i Biljnik
Važi, lepiNajavi drugi put
Moguće ne znam, ko je šiša kada baci samo seen i nikada se ne javlja takvih po ulici i na tinderu imas pun kamion, a da pri tom nema pojma ko je sa druge strane tako se ne javljati i nista ne odgovoriti je gubljenje vremena taman da joj je picka od dijamanata.Vjeruj mi da joj je pička zlatna
Otici cemo kada dođeš u MostarJel zgodan? Kolko je sat kod njega?
Ako voli da bije žene, dolazim odmahOtici cemo kada dođeš u Mostar
Ima se moze seVaži, lepi
Sada mi Koksara u planu
Kakvu sam sad probao hahaIma se moze se
Moze broj hahahahIMG 0992 — Postimages
postimg.cc
Jel ko bio? Iskustva?
Jel vrijedi ona da dolazis u Sa 12 ili 13 maja?Važi, lepi
Sada mi Koksara u planu
Jok, razbolela se ko pičkaJel vrijedi ona da dolazis u Sa 12 ili 13 maja?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|