Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozes ali svoju.. moja nije radjala majmune i kopiladMogu ti mater naći, ali je škrbava pa je ne želim ovdje reklamirat.
Može broj od teRecenzija Aline / Suzi koja je u Banjaluci:
Po dolasku ona pomalo pjana što je ok, međutim problem je što je zaredala mušterije, iskorišten kondom ispod maramica od prošlog lika, u wc šolji pišaća što znači da nije ni ruke oprala
Higijena očajna!!
Traumatično iskustvo
Imaš na EGE stranici 12 oglasa, sve jedan je njen. Neću ja da odgovoran budem što će ti piša otpastiMože broj od te
Nisi ti kopile, ti si sine moj propali abortus. Pišem "moj" jer sam ti mami platio da se očisti, a ti uspio zajebat i doktora i sve instrumente za čišćenje. Nisam ponosan na tebe, ali nema veze, neka te sad tu na planeti.mozes ali svoju.. moja nije radjala majmune i kopilad
tupko.. ili glupko.. miran budi nije svima dosadno ko tebiNisi ti kopile, ti si sine moj propali abortus. Pišem "moj" jer sam ti mami platio da se očisti, a ti uspio zajebat i doktora i sve instrumente za čišćenje. Nisam ponosan na tebe, ali nema veze, neka te sad tu na planeti.
svih 7 dana aktivna. Pregorit ce ti pickica onaj koji dodje u nedjelju nece imati u sta da staviSarajevo danas od 13h do 19h (utorak)
Srijeda od 16h do 21h Sarajevo!
Cetvrtak od 12 do 17h Sarajevo!
Petak,subota i nedelja planiram za Tuzlu!
(molim Tuzlu da se ne javljaju do cetvrtka navece da mi ne bi zatrpavali poruke za Sarajevo)
066-141-783 whatsapp
#crnka
Veruj mi, imat ćesvih 7 dana aktivna. Pregorit ce ti pickica onaj koji dodje u nedjelju nece imati u sta da stavi
Jbo te tuzlaSarajevo danas od 13h do 19h (utorak)
Srijeda od 16h do 21h Sarajevo!
Cetvrtak od 12 do 17h Sarajevo!
Petak,subota i nedelja planiram za Tuzlu!
(molim Tuzlu da se ne javljaju do cetvrtka navece da mi ne bi zatrpavali poruke za Sarajevo)
066-141-783 whatsapp
#crnka
ne mogu te dobiti na ovaj broj sa EGE, sta se desava?Veruj mi, imat će
Sve sto ne stane u nju neka stave u njegaVeruj mi, imat će
javi mi se u ppVeruj mi, imat će
Ne mogu, primam gajavi mi se u pp
Tel: 064/677-677
|
|
|